27. septembra Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - Sindija Vilde

25. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl pirms sakām ardievas septembrim, šajā svētdienā gaidīsim jūs pie TV ekrāniem, lai tiktos Māmiņu Kluba jaunākajā raidījumā, kurā runāsim par bērnu veselību, uzturu un laimīgu ikdienu.

Tiekamies? Protams, ka tiekamies! 

Raidījuma lielajā intervijā tiksimies ar harizmātisko Sindiju Vildi, lai runātu par brīvības sajūtu un sajūtu, kuru cilvēks var noķert, esot šeit un tagad.

Svētdienas raidījumā uzzināsim, kā rīkoties, ja bērns atsakās uzturā lietot zupas. Kā arī noskaidrosim, no kāda vecuma bērna uzturā var iekļaut zupas, un kuras no zupām piedāvāt pirmās.

Veselība vienmēr pirmajā vietā, tāpēc kopā ar Superbēbīša māmiņu Kristīni dosimies pie speciālista, kurš pārbaudīs māmiņas veselību. Jā, saņemsi arī atbildi uz jautājumu, kāpēc gan ir svarīgi pārbaudīt savu veselību pēc grūtniecības.

Vērsīsimies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā pareizi nodot analīzes un kuros gadījumos pirms to nodošanas bērniņam jāietur diēta, lai analīžu rezultāti būtu objektīvi.

Raidījumā noskaidrosim atbildi uz jautājumu, kas, visticamāk, aktuāls daudziem vecākiem - kā palīdzēt bērniņam adaptēties bērnudārzā.

Kopā ar Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāju Rūtu un viņas meitiņām testēsim bērnu ķermeņa kopšanas kosmētiku.

Tiekamies 27.septembrī

plkst. 9.20