26.04. STV: Nūjošana, analīzes grūtniecēm, saldais burciņā

26. Apr 2020, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums ir milzīgs prieks jūs katru svētdienas rītu redzēt pie TV ekrāniem, skatoties Māmiņu Kluba raidījumu. Tā ir gluži kā satikšanās ar labu draudzeni.

Esam apkopojuši šīs nedēļas raidījuma galvenos sižetus, lai vari tos netraucēti noskatīties atkārtoti.

Tiekamies jaunnedēļ!

Lielajā intervijā tikāmies ar Paulu Rozi, kura stāstīja par to, kā šajā situācijā pagūst apvienot divu bērnu audzināšanu ar strādāšanu un ģimenes dzīvi, un to, kādas, viņasprāt, iespējas šajā laikā sniedz Instagram.

Ķirši, šokolāde, kanēlis... mmmm, izklausās gardi, ne? Kopā ar Rimi Bērniem šefpavāru Normundu Baranovski gatavojām gardu desertu burciņā!

Grūtniecības beigu posmā Superbēbītes māmiņa Kristīne bija noilgojusies pēc sportošanas, tāpēc tagad, kad Odeta paaugusies, Kristīne beidzot atkal pievēršas fiziskajām aktivitātēm. 28.aprīļa raidījumā ar Superbēbītes ģimeni devāmies nūjot un uzklausījām speciālista ieteikumus par to, kā nūjot pareizi.

Ja esi bērniņa gaidībās, tad noderīgs tev būs sižets par analīzēm grūtniecības laikā. Cik bieži analīzes jānodod, kad tās jānodod tukšā dūšā un kā vislabāk analīzes nodot pandēmijas laikā. To uzzināsi, noskatoties sižetu.

TV