20.02. STV: Apģērbs mazulim, džinsu izvēle, aktivitātes ziemā

20. Feb 2022, 10:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā iesākās šodien Tavs rīts? Ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu? Mēs piedāvājam Tev atskatīties uz interesantākajiem sižetiem, ja vēlies kādu no tiem noskatīties atkārtoti, vai arī atkārtoti noskatīties visu raidījumu.

Nereti kļūšana par mammu sievietēs atslēdz radošumu, kas mudina sevi realizēt ārpus iepriekš ierastās jomas. Ne velti noteikti arī tu esi piefiksējusi, ka nereti jaunās māmiņas līdz ar bērniņa piedzimšanu izveido savu biznesu vai arī atrod citu veidu, kā sevi realizēt. Par mammu radošuma realizāciju svētdienas raidījumā runājām ar divām fantastiskām sievietēm - Gundegu Rozi un Karīnu Račko.

Neskatoties uz to, ka Covid-19 izplatības dēļ vairāk laika pavadām mājās, tas nav iemesls, lai nepucētos. Kā atzīst Bēbīšu kluba māmiņa Santa, katru dienu mazajam Kristianam tiek izvēlēts jauns apģērba komplekts, lai varētu sapucēties jaunai dienai, kurā mazulītim atklāt pasauli no jauna. Raidījumā tikāmies ar fizioterapeiti, kura dalījās ar ieteikumiem, kā izvēlēties mazulītim piemērotāko apģērbu, kam pievērst uzmanību, un ar kādiem līdzekļiem bērniņa drēbītes kopt, lai nekaitētu jutīgajai ādai.

Svētdien raidījumā tikāmies ar ārsti, lai noskaidrotu, kāpēc gaidību laikā tik ļoti svarīgi, lai topošajai māmiņai asinīs būtu optimāls dzelzs līmenis.

Ikdienā esam steidzīgi, taču svarīgi atcerēties arī par savu veselību un reizi gadā apmeklēt gan ārstu, gan arī nodot analīzes, kas palīdzēs uzraudzīt gan savu, gan arī bērnu veselību. Raidījumā skaidrojām, kā sagatavot bērnu analīžu nodošanai un kā ietaupīt savu laiku, lai nestāvētu rindā uz analīžu nodošanu.

Svētdien kopā ar raidījuma vadītāju Kristīni Beitiku tikāmies ar fiziskās sagatavotības treneri, kurš ieteica jaunajai māmiņai piemērotus vingrinājumus, lai ikdienā izkustētos un justos labāk.

Tu noteikti piekritīsi, ka pavasaris ir īstais laiks, lai ieviestu jaunas vēsmas savā garderobē. Iespējams, rozīnīte būs jaunu džinsu iegāde, kurus varēsi veiksmīgi kombinēt ar dažādiem apģērbiem. Kopā ar raidījuma vadītājām svētdien devāmies iepirkties un lūkot, kas jauns džinsu pasaulē.

TV