Ieaicini ajūrvēdu savā dzīvē

Ieaicini ajūrvēdu savā dzīvē

30. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ajūrvēda ir dzīves māksla, tāpēc tās ienākšana dzīvē visbiežāk ienāk pakāpeniski. Kā ielaist mūsu dzīvē ajūrvēdu, stāsta astroloģe Inga Ruņģe.

"Viss labais dzīvē atnāk soli pa solim, un no sirds to pieņemot tādā īstā mīlestībā, ikdienā varam ienests jebkom, arī ajūrvēdu," stāsta vēdiskā astroloģe. "Tā ir dzīvošana pēc dabas likumiem." 

Mēs taču ikviena kaut reizi esam izjutušas vainas apziņu- gan par apēstiem ēdieniem, gan par neizdarītām lietām, tomēr vainas apziņa ir viens no lielākajiem ienaidniekiem, jo sagrauž cilvēku no iekšienes. Kā uzsver Inga Ruņģe, ajūrvēda nenozīmē sevis salaušanu, tā nozīmē sevis labāku iepazīšanu.

"Ar ko ajūrvēda atšķiras no parasta dzīvesveida?" jautā neskaitāmi cilvēki,kas par ajūrvēdu dzirdējuši vien no sarunām vai interneta. Viens no pamata elementiem ajūrvēdā ir miers, min vēdiskā astroloģe: "Stress ģimenē, pēcdzemdību depresijas pastāv, jo mūsos rodas spriedze no ikdienas pienākumu skaita, no tā, ka laikus nepagūstam paēst, gulēt, veltīt laiku sev. Rodas stress, un attiecīgi mēs nedzīvojam mierā ar sevi, kas savukārt tiek gūts ajūrvēdā."

Māmiņu Klubs

Klausies Māmiņu Kluba radio raidījumu Riga Radio 94.5 FM katru otrdienu no plkst.13:00 līdz 14:00!