Labākie vecāki pasaulē

Labākie vecāki pasaulē

30. Oct 2012, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Mēs visi varam būt labākie vecāki pasulē, tikai tas ir jāiemācās. Kā mūsu vēlme pēc bērna ietekmē bērna personības veidošanos? Kādi ir vecāku būtības filozofiskie, bioloģiskie un emocionālie aspekti?  

Sieviešu Klubs aicina uz Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatikas klīnikas ATTIECĪBU SKOLAS  lekcijām par bērnu pirmsskolas vecumā.

Bērni ir liela dāvana un milzīga atbildība vienlaikus. Mēs visi vēlamies būt labi vecāki, un tieši tālab rodas tik daudz jautājumu pašiem par sevi, par attiecībām ģimenē kopumā un ar katru bērnu atsevišķi. Kā veidot veselīgas un emocionālas attiecības ar bērnu? Kālab mans bērns tik bieži slimo? Kāpēc niķojas? Kā palīdzēt bērnam uzvedības problēmu gadījumā?

ATTIECĪBU SKOLAS lekcijā RSU Psihosomatikas klīnikas ārste psihoterapeite asoc. prof. dr. Gunta Ancāne dalīsies savās zināšanās un atbildēs uz jautājumiem.

Pavaicā padomu speciālistam, kurš zina, kas notiek cilvēka apziņā un zemapziņā, kā emocijas ietekmē veselību un kas nosaka rīcību un apkārtējo cilvēku attieksmi!

Asoc. prof. dr. Gunta Ancāne, RSU Psihosomatikas klīnikas vadītāja: Attiecību skola ir brīnišķīga iespēja vecākiem izprast savu bērnu un veidot veselīgas emocionālās attiecības, kā arī ikvienam cilvēkam dziļāk pārdomāt sevi un savu dzīvi. Grūtā brīdī ne visi ir gatavi doties uz vizīti pie speciālista, tieši tālab ir Attiecību skola – pirmais solis, lai apzinātos problēmu, ieraudzītu tās iespējamos risinājumus. Fakts, ka Attiecību skolas lekcijas lasīs izcili ārsti psihoterapeiti, Rīgas Stradiņa universitātes mācībspēki, nozīmē to, ka šādu iepēju ir jāizmanto. Attiecību skola ir palīgs ikvienam, kuram ir jautājumi par attiecībām, to emocionālajiem aspektiem!”

Citas lekciju cikla  „Par bērnu pirmsskolas vecumā” tēmas:

Lasi vairāk: http://psihosomatika.lv/page/lekciju-cikli/par-bernu-pirmskolas-vecuma

Kad notiek?

2012. gada 8. novembrī laikā no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.00. Papildu laiks individuāliem jautājumiem – līdz 20:30.

Kur notiek?

RSU Psihosomatikas klīnikas omulīgajās telpās Āgenskalnā, Kapseļu ielā 23.

Klīnikas atrašanās vieta: http://psihosomatika.lv/public/files/PSKkarteLATnew.pdf

Cik maksā?

Dalības maksa par vienu lekciju – 10 LVL; abonements uz 5 lekciju ciklu (rezervēta vieta) – 40 LVL.

Piesakies ATTIECĪBU SKOLAI:

Psihosomatiskas klīnika atrodas Kapseļu ielā 23, Rīga (Pārdaugava).

Tālrunis: 67625655

E-pasts: info@psihosomatika.lv

www.psihosomatika.lv