Ko nozīmē, ja sapnī lidoju?

Ko nozīmē, ja sapnī lidoju?

18. Oct 2012, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

 

Lidot sapnī ir diezgan bieža, bet arī ļoti spēcīga parādība. Tā sapnī rada brīvības un neatkarības sajūtu. Bet kā to varam skaidrot reālajā dzīvē?

Izrādās, lidošanas sapņi iedalās divās daļās: pirmie, kas lido spontānu notikumu iespaidā, bet otrie – lido skaidri zinot, ka to gribētu darīt.

Ja lidot sapnī esi sākusi ļoti spontāni, bez iepriekš sapnī pieņemta lēmuma, un sapnī saskaries arī ar kādām lidošanas grūtībām, piemēram, ik pa laikam piedzīvo kritienu vai spēcīgu sašūpošanos, tad šis sapnis tavai zemapziņai vēsta, ka tu ļoti vēlies kaut kur aizceļot, bet paralēli tam tev jāuzmanās no priekšā stāvošām iespējamām nepatikšanām.

Savukārt apzinātie lidojumi, kad sapnī pieņem lēmumu – tagad vēlies lidot - patiesībā nozīmē, ka tavs astrālais ķermenis grib nedaudz atpūsties no reālā – tā, kas guļ gultā. Viņš zina savu ceļu, tāpēc grib palidināties un apskatīties, kas notiek pasaulē no šāda skatu punkta.

Tomēr, lai arī kāds lidojuma veids būtu skāris tevi, zini – šāds sapnis vēl ilgi liks par sevi atcerēties un galvenais – atcerēties arī pārsteidzošo brīvības un neatkarības sajūtu, kuru izjuti. Lidošanas sapņi lielākoties ir ļoti patīkami.

Jūs arī, meitenes, sapņos mēdzat lidot? Kādas sajūtas jūs pārņem?

Māmiņu Klubs