Veiksmes talismans – kastanis

Veiksmes talismans – kastanis

20. Oct 2012, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

 

Šoruden noteikti salasi pa kastanim un ieliec to mēteļa kabatā. Lai vienmēr, kad jutīsies satraukta, vari to paņemt plaukstā un paspaidīt. Kastaņa pozitīvās īpašības izpētījuši jau mūsu senči. Šis brūnais skaistulis aizsargā tā nēsātāju.

Kastanis ir tik īpašs savas enerģētikas dēļ. Tam pat piemīt nedaudz maģiskas spējas, jo kastanī ir tikai pozitīvās emocijas. Turklāt šis veiksmes talismans ir apbrīnojams arī ar to, ka tam pa spēkam neitralizēt visu negatīvo enerģiju. Netici? Veic eksperimentu!

Vispirms paņem divus tikko no koka kritušus kastaņus. Vienu iedod slimniekam, otru paturi pati. Lūdz, lai slimotājs kastani pabrauka plaukstās vairākas reizes dienā. Pēc nedēļas kastani paņem atpakaļ un veic abu (arī tavējā!) preparēšanu. Nesatraucies, tas nav nekas sarežģīts! Viss, kas tev nepieciešams, ir āmurs.

Abus kastaņus sasit, lai skatam paveras tā iekšiene. Tam kastanim, kurš nedēļu bijis pie slimnieka, vajadzētu no iekšpuses sairt sīkos miltos. Bet otrs – pozitīvajā enerģijā snaudušais – nemaz tik viegli sasitams nebūs. Bet, kad sasitīsi, tā iekšpuse būs blīva.

Tādēļ kastaņi tiešām ir veselīgi! Skaidrs, ka 100 % pārbaudīt tā iedarbību nav iespējams. Bet tas vien, ka tam notici, var nest pārsteidzošu efektu uz tavu emocionālo noskaņojumu. Kastanim tiešām pa spēkam tevi atbrīvot no iekšēja saspringuma, depresijas sajūtas un pat ilgstoša stresa.

Kādi ir tavi veiksmes talismani? Varbūt esi kaut ko iecienījusi gatavot tieši no kastaņiem?

Māmiņu klubs