Vēlies vakariņām ko gardu, bet ne pārāk "smagu"? Pagatavo zivi pēc māmiņas Ilzes Lipskas receptes!
Zivi var pagatavot daudz un dažādos veidos, pastāstīšu vienu fiksu veidu, kā garšīgi pagatavot zivi!
Viss, kas nepieciešams - zivs, citrons, timiāns, dilles un sāls.
Zivs gabalu paņemam rokās un pavisam nedaudz ieberzējam sāli, mazu šķipsniņu.
{pic:1}
Uzliekam uz folija gabala, pārberam timiānu.
{pic:2}
Pārberam dillītes, un uzliekam vienu šķēlīti citrona.
{pic:3}
Un ietinam zivi folijā, liekam uz cepešpannas (vasarā ideāli uz grila).
Un cepam 15 minūtes karstā cepeškrāsnī.
{pic:4}
Zivs gatava!
Sulīga, garda, citrons, timiāns un dilles piešķir vienreizēju garšu! Es varētu tik ēst un ēst! Cepot uz pannas, zivs paliek sausāka, bet šādi -folijā, zivs ir tik sulīga!
Ilze Lipska
Pagatavoji zivi? Dalies savās atsauksmēs ŠEIT!
Ļoti gardi, es esmu taisījusi šādi foreli un uzliku vēl virsū sviesta piciņu - tad garša ir ļoti laba!!!!!
😛 😛 😛
piekritu par to foliju.kas ta par zivtinu izskatas lasis???tu tik gardas receptes taisi laikam bus jabrauc pie tevim😀
Mēs arī😀
mēs arī bieži šitā cepam....