Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Kas var būt labāks par mājās svaigi spiestu sulu, kurā ir neskaitāmi daudz vitamīnu? Ieskaties, kādu sulu gatavo māmiņa Anna Kovaļčuka.
Mums ļoti daudz šogad ir Antonovkas ābolu. Nu tad tagad ir īstais laiks,lai spiestu svaigas ābolu sulas. Šoreiz sajaucu ar bieti un brūklenēm, bet variantu ir ļoti daudz,galvenais iztēli. Svaigi spiesta sulas organismu nodrošina ar svarīgiem vitamīniem. Pamēģiniet arī jūs:)
Vajadzēs:
{pic:1}
-ābolus
-vārītu bieti
-brūklenes(man bija svaigas un saldētas)
{pic:2}
Ābolu sulu spiežu atsevišķi, ieleju glāzē, tad pieleju biešu un brūkleņu sulu. Pirms dzeršanas samaisam,jo biezumi ātri paceļas uz augšu.
{smallpic:3}
Tiem, kuriem negaršo biezsulas,var izliet caur sietu,lai nebūtu tik daudz biezumu.
pattinja-šeit jau vairāk abolu,tāpēc brūklenes ar bietēm tik ļoti nevar just😀
bet neiesaka biešu sulu dzer ļoti daudz,viņa tiešām ir ļoti spēcīga😀
OOO, NOTEIKTI VESELĪGI!!!!
😀😀😀
Ņammīgi😀