Vēlies dāvanā SockBox zeķes?

Vēlies dāvanā SockBox zeķes?

18. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viss, kas tev jādara, jāpiedalās Mājsaimnieču Olimpiādē jau 25. februārī, jāievēro dress code - jāsaģērbjas kā mūsdienu mājsaimniecei - un iespējams tieši tu tiksi pie titula Mis Sieviešu Kluba simpātija un SockBox dizainētajām zeķēm. Sieviešu Kluba komanda jau pucējas. Jā, arī mēs ievērosim vienotu ģērbšanās stilu. 

Kuras zeķes tu gribētu savā īpašumā? Skaties SockBox jaunāko zeķu kolekciju šajā fotoblogā!

{fotoblog:4031}

Uz Mājsaimnieču Olimpiādi tu vari ierasties savā ikdienas skaistākajā izskatā, bet īpaši priecāsimies, ja būsi izpildījusi vēl kādu mājasdarbu – būsi saģērbusies dreskodā. Kādā? Tādā, kādā redzi mūsdienu mājsaimnieci. Vai viņai piestāvētu 50.-to, 60.-to gadu stiliņš? Kāda seriāla varoņu tērpi? Mežģīnes? Ādas kostīmi? Visa sarkanā vai rozā? Esi radoša! Iedvesmojies savam mājsaimnieces tērpam un pārsteidz mūs.

Mājsaimnieču Olimpiādes laikā vēl bez galvenās balvas – veļasmašīnas, uz kuru pretendēs ikviena dāma, kas būs veiksmīgi finišējusi olimpiādes pieturpunktos – būs vēl divas, ne mazāk svarīgas un sievišķīgas balvas. Divas stila balvas mūsdienu mājsaimniecei. Titula Stila odziņa ieguvēja saņems t/c Spice dāvanu karti 50 latu vērtībā sievišķīgiem un praktiskiem pirkumiem tirdzniecības centrā. Kam piešķirt titulu? To noteiks Mājsaimnieču Olimpiādes žūrija.

Savukārt Mis Sieviešu Kluba simpātija titula ieguvēja saņems iekārojamu zeķu komplektu no SockBox zeķu veikala. Šī titula ieguvēju pasākuma dienā izvēlēsies Sieviešu Kluba redakcija.

Lai pretendētu uz spec balvām – Spices dāvanu karti 50 latu vērtībā un SockBox modes dizaineres Ineses Krūmiņas radītajām zeķēm, Mājsaimnieču Olimpiādē ierodies ar dreskodu.

 

Mājsaimnieču Olimpiāde notiks 25. februārī, t/c Spice Home, plkst. 12.00

Pasākuma programmu izpēti šeit>>

Dāvanu sarakstu izpēti šeit>> (Pievērs uzmanību - dāvanas būs katrai olimpiādes dalībniecei!!!)

 

Piesakies pati un piesaki savas draudzenes Mājsaimnieču olimpiādei šeit!