Uztraukumu pilnā nedēļa un piedzīvojumi sportojot un vingrojot

Uztraukumu pilnā nedēļa un piedzīvojumi sportojot un vingrojot

30. Dec 2011, 12:53 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

ČIV RIV!!! Atkal piektdienas rīts un esmu klāt ar savām pārdomām par šīs nedēļas iespaidiem un atklājumiem. Nedēļa pagājusi krāsaini , bet tai pašā laikā ir arī kāds uztraukuma brīdis bijis. Man šonedēļ dēliņš saslima un jutās pavisam slikti , tāpēc es trešdien izlaidu sporta nodarbību Vivido Gym pie trenerītes Evas.


Biju ļoti satraukusies, ka man nākas izlaist šo nodarbību. Savukārt Eva piedāvāja man, ka varu izlaisto nodarbību atstrādāt jebkurā man izdevīgā laikā. Tad nu šodien braukšu uz Rīgu uz sporta nodarbību, bet vēlāk pie uztura speciālistes Ineses. Uzreiz palika labāk ap sirdi savādāk sajūta , tā kā būtu kaut ko zaudējusi neaizejot uz nodarbību. Kopumā man veicas labi un garastāvoklis uzlabojas neskatoties uz to , ka ārā ir liels aukstums .

 

 

Nedēļas sākums sākās ar to, ka nespēju iedarbināt mašīnu. Līdz ar to nezināju kā tikt līdz sabiedriskajam transportam. Labi, ka ir vīra brāļa  sieva , kurai mašīna darbojās aizveda mani uz autobusu. Liels paldies Ilvija Tev par palīdzību. Šonedēļ vispār Ilvija man daudz palīdzēja neskatoties uz to, ka pati ir apslimusi un nejūtas labi. Dēliņš ir apslimis un es negribēju viņu vadāt pie auklītes, tāpēc Ilvija brauca pakaļ dēla auklītei un veda pie mums uz māju . Es tad varēju braukt uz Rīgu, lai piedalītos vingrošanā un pārējās aktivitātēs. Pēc tam Ilvija arī veda uz mājām auklīti. Šodien atkal savu palīdzību neatsaka vīriņš. Viņiem šodien ar dēlu vīriešu vakars. Savukārt mamma tikmēr veltīs laiku savas figūras korekcijai. Šonedēļ vingrojot un sportojot sanāk palielināt slodzi , bet tas nav tik grūti kā iepriekš. Man pašai liekas , ka esmu palikusi elastīgāka , stabilāka . Stabilāka domāts, ka varu noturot savu līdzsvaru, jo mums ir daudz vingrinājumu , kur vajag labu līdzsvaru. Liels atklājums man pašai priekš sevis bija, ka man ar to līdzsvaru nav tik traki , ka varu pat izpildīt šādu vingrinājumu uz vingrošanas bumbas.

 Varbūt pēc šī projekta varēsim uzstāties cirku staigājot pa virvi :D Pagājušo piektdien kā jau minēja projekta dalībnieces bija pirmā nūjošanas nodarbība . Ārā putināja, bet mēs baudījām pastaigu svaigā gaisā. Iepriekš man nūjošanas asociējās ar pensionāru sportošanu. Pārsvarā esmu redzējusi ārzemēs, ka ar nūjošanu nodarbojās veci cilvēki. Ziniet teikšu Jums tā nav nūjošana tikai pensionāru padarīšana. Izrādās tā ir liela fiziska slodze , kur ik pa laikam mēs pildām arī visādus staipīšanās un spēka vingrinājumus.

 

 Apmeklēju vakar arī koučinga speciālisti un secināju priekš sevis svarīgu lietu. Man vienkārši ir jāļaujas šim neticamajam pasākumam. Vajag vairāk uzticēties sev un ļauties straumei mierīgi visu pieņemot. Savādāk man pēdējās 2 nedēļas ir pārvērtušās stresa pilnā laikā. Es visu laiku sev pārmetu, ka kaut ko daru nepareizi , ka nespēju saprast ko? Ievelc dziļu elpu un nomierinies ! Tā es sev tagad centīšos atgādināt, kad sāksies kāda stresa situācija. Šo svētdien gatavojos arī nūjošanas nodarbībai Mēžparkā domāju, ka laiks būs auksts , bet tik lai varētu nūjot. Es taču gribu būt skaista un slaida. Es domāju visas mēs un arī Jūs vēlaties būt skaistas un slaidas . Patīkot pašas sev mēs arī patiksim apkārtējiem un saviem mīļajiem. Esmu novērojusi , ka pie manis atgriežas dzīvesprieks un enerģija. Iepriekš enerģija un dzīvesprieks bija kaut kur ikdienas rutīnā pazudis. Tagad pateicoties fiziskajām aktivitātēm un daudzajiem komplimentiem no mūsu treneriem un dalībniecēm esmu atplaukusi. Mēs dalībnieces viena otru atbalstām un uzmundrinām , tas tiešām ir liels atbalsts. Liels paldies meitenes par labajiem vārdiem un vienkārši par to, ka es Jūs pazīstu!!!!

 

Skaisti ziedi Jums mammas un mūsu treneriem!

 

 

 

1


Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

 

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:01

cik jauki jums tur iet! Jūs turaties kā malaces!!!