Turpinājumi būs!!

Turpinājumi būs!!

19. Oct 2010, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apgāds Zvaigzne ABC aicina Stefanijas Meieres („Krēslas” sērija), Sūzenas Kolinsas („Bada spēles”) un Stīga Lārsona („Meitene ar pūķa tetovējumu”) darbu fanus gatavoties nākošajām lasīšanas sesijām.

 

Šobrīd sagatavošanā ir populārās „Krēslas” sērijas autores Stefanijas Meieres nākošā aizraujošā grāmata „Klejotāja”, kas sola lasītājus aizvest citā, fantastiskā piedzīvojumu un pārdzīvojumu pilnā pasaulē. Grāmata veikalos gaidāma jau februāra beigās.

„Bada spēļu” fani, saturieties! Līdz nākošam spēles raundam ir atlikuši vien 4 mēneši un maija sākumā grāmatnīcu plauktos  „Spēlē ar uguni” (Catching fire) par uzvaru atkal cīnīsies Katnisa Everdīna, Pīta un citi Panemas valsts apgabalu pārstāvji.

Patīkama ziņa arī visiem, kas ar aizrautību ir sekojuši Stīga Lārsona pasaulslavenā kriminālromāna „Meitene ar pūķa tetovējumu” varoņu gaitām. Jau maijā tiks izdota nākamā Millenium triloģijas grāmata „Meitene, kas spēlējas ar uguni” un Līsbeta Salandere kopā ar Mīkaelu Blūmkvistu atkal iedziļināsies biznesa magnāta Hansa Ērika Vennerstrema nelikumīgo darījumu labirintos.

 


3
Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Es izlasīju "Meiteni ar pūķa tetovējumu_ -superīga grāmata, nevarēju atrauties un galvenais, ka bieza😀😀 Ar nepacietību gaidu turpinājumu, lai nav jālasa angliski