Treniņš kā tīrā pastaiga

Treniņš kā tīrā pastaiga

18. Feb 2012, 18:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

80% no dienas sievietes uztraucas par savu figūru. Lasa par to žurnālos, runā ar draudzenēm, ēdot skaita kalorijas vai ar raizēm skatās spogulī. Reebok piedāvā beigt raizēties, labāk rīkoties! Reebok EasytTone ir pirmie apavai, kas speciāli radīti, lai palīdzētu sievietēm sasniegt ideālas figūras formas. 

 

Reebok EasyTone ir parasti ikdienas apavi ar neparastu amortizāciju. Apavi iedarbina vairāk pēdu un kāju muskuļu grupas nekā tradicionālie apavi. Kādā veidā? Kāju muskuļi tiek ātrāk tonizēti, un intensīvāka aktivitāte ir līdzvērtīga vairāk sadedzinātajām kalorijām.

 

EasyTone apavos līdzsvara spilventiņi ir izvietoti pazolē, zem papēža un pēdas priekšdaļā. Šie spilventiņi dabiski veicina pie katra soļa noturēt līdzsvaru, liekot muskuļiem pielāgoties un tonizēties. 

 

Par EasyTone efektivitāti ir pārliecināta arī slavenību fitnesa trenere Treisija Andersone (strādā ar Madonnu, Šakiru, Bejoncē, Paltrovu u.c.): "Ar EasyTone kaut vai vienkārši ejot pa ielu, Tu nodarbini tādas muskuļu grupas, kas ejot ar parastiem apaviem atpūšas. Tas ir lielisks veids, kā cilvēkiem, kam nav daudz brīvā laika uzturēt sevi formā. Lai sasniegtu labus rezultātus galvenais ir konsekvence, nav vieglāka veida to nodrošināt, kā vienkārši ejot."

 

Aktrise Eva Mendes ir EasyTone kolekcijas jaunā seja


2011.gada februārī par Reebok EasyTone seju kļuva modele un aktrise Eva Mendes: ”Es jūtos labāk, kad esmu labā formā, un tas man patīk EasyTone apavos – tie palīdz man saglabāt formu darot ikdienišķas lietas. Saspringtā filmēšanās grafika dēļ man bieži vien sanāk izlaist treniņus. Bet par to vairs neuztraucos, jo pat no rītiem izvedot suni pastaigā, es jūtu papildus slodzi uz kājām un dibena.”

 

Izrādās, ka ķermeņa formas var uzlabot gan pastaigājoties ar bērniem, suni vai vienkārši iepērkoties, īpaši, ja kājās ir EasyTone apavi.

 

Reebok EasyTone apavi palielina arī tavu treniņu intensitāti. Darot tieši to pašu treniņu, tu vari sasniegt savu mērķi ātrāk. EasyTone apavi treniņa laikā veicina līdz pat 28% aktīvāku dibena muskuļu darbību un līdz 11% aktīvāku darbību augšstilbu un apakšstilbu muskuļos. 

 

Pēc 40 minūšu ilgas pastaigas raitā solī būsi panākusi treniņa efektivitāti vairākām muskuļu grupām.

 

Un galu galā Reebok EasyTone draudzīgi atgādina - peldkostīmu sezona vairs nav aiz kalniem...

 

Vairāk informācijas, video un foto materiāli par Reebok EASY TONE apaviem apskatāmi šeit: www.draugiem.lv/easytone  un tur arī vari pieteikties apaviem par fani un tādējādi laimēt pārīti EASY TONE sev - progresīvām pastaigām.


15. Apr 2011, 10:37

Nu pirmajā dienā pēc 3h pastaigas bišķiņ bija jūtīgas kājas.

saulux10 saulux10 15. Apr 2011, 09:08

un kādas sajūtas pēc 3 dienām? 😀

15. Apr 2011, 08:49

Jā, man ar ir...jau trešo dienu ar viņiem staigāju 😃

15. Apr 2011, 00:09

Forši man jau ir😉 Ļoti patīk un pastaigas produktīvākas palikušas😃