Svaigā siera/jogurta deserts

Svaigā siera/jogurta deserts

14. Feb 2012, 16:28 taschinka taschinka

Šāda veida deserti mūsmājās ir visiecienītākie.Visvairāk tie garšo dēlam kā jau piena produktu mīļotājam.Deserts ir ļoti maigs ar neparastu garšu.Kas man patīk,ka ar sastāvdaļām var improvizēt.


Derēs gan saldais krējums,gan skābais,gan svaigais siers,gan jogurts,gan arī biezpiens,arī augļi,ogas labi iederēsies.Cepumi arī derēs dažādi,(vaniļas,sokolādes) un pievienot var gan dažādus riekstus,saulespuķu sēkliņas,gan domāju,ka arī žāvētus augļus.Tā kā tik uz priekšu,izdomājiet savas visgardākās receptes.

 

Runajot par želatīnu.Tie,kas baidās no tā,ka var nesanākt,tie kas cietuši neveiksmes,varu teikt drosi,ka Santa Maria zelatīns izdosies ik vienam.

 

1 paciņa domāta uz 1,4l neitrāla šķidruma vai uz 1,2l skāba šķidruma.Piemēram,ja izmantojam kādas skābas ogas,augļus,tad vajadzēs mazliet vairāk želatīna..Iemaisam želatīnu aukstā šķidrumā un tad 5 minūtes pagaidam,lai uzbriest.Tālak uzsildam un maisam līdz izkūst un nav redzami želatīna graudiņi.Un tad jau želatīnu var iemaisīt vajadzīgajā masā.Nekā sarežģīta,galvenais turēties pie instrukcijas.Lai veicas!

 

{fotoblog:1963}

taschinka taschinka 11. Apr 2011, 10:02

Fotoblogā ir visa recepte 😉