Stiliste: ja kaut kas modē, tas vēl nenozīmē, ka piestāv katram

Stiliste: ja kaut kas modē, tas vēl nenozīmē, ka piestāv katram

08. Aug 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā atklāj stiliste Jolanta Salaka, seja kosmētikas ziņā šajā sezonā ir mazāk uzkrītoša, bet apģērba krāsās gan varam droši izpausties. Tomēr neatkarīgi no aktuālajām tendencēm, būtiskākais, lai tērps piestāvētu konkrētajai sievietei. Aicinām uz stilistes konsultāciju! 

„Kas attiecas uz frizūrām un meikapu, šajā pavasarī modē ir viss dabiskais – nekā mākslīga un lieka! Tātad lietojam kosmētiku, bet tādu, lai uzklāta, tā izskatītos svaigi, ne pārāk uzkrītoši. Apģērbos savukārt gluži pretēji - aktuālas ir tīras un košas krāsas.  

Ja seja kosmētikas ziņā šajā sezonā ir mazāk uzkrītoša, tad apģērba krāsās gan varam droši izpausties,” stāsta Jolanta Salaka.

Stiliste atklāj, ka šopavasar aktuāla ir laša un koraļļu krāsa, kā arī visi oranžie toņi. Koši, bet ne spīdīgi! Tātad spīdīga atlasa vietā izvēlēsimies „matētus” audumus piesātinātā, košā krāsā.

Tāpat pavasarī un vasarā modē apģērbi ar lielu, abstraktu ziedu apdrukām.

Nekādu citu konkrētu, aktuālu akcentu apģērbā šajā sezonā nav, bet stiliste arī uzsver – pat, ja būtu, katrai sievietei ir jāpiemeklē tāds tērps, kura papildinājumi izceltu tieši viņas figūru.

„Pats svarīgākais, lai tērps labi izskatītos! Tas, ka kaut kas ir modē, vēl nenozīmē, ka katrai sievietei tas nepieciešams. Ja nepiestāv, tad nepiestāv.

Izvēloties apģērbu, būtiskāk iegādāties tādu, kas vislabāk izskatās,” pārliecināta Jolanta.

Tad, ja pašai izvēlēties sev piemērotāko tērpu un akcentus nākas grūti, lieti noder stilista padoms. Kā saka stiliste Jolanta, „no malas tas, kas piestāv, ir vieglāk redzams!”

Līva Zaksa, www.sieviesuklubs.lv

Ja arī tu vēlies uzzināt, kas vislabāk piestāv tieši tev, piesakies Jolantas Salakas individuālajai konsultācijai!

Kad notiek?

Jolantas Salakas individuālās konsultācijas Sieviešu Klubā notiek ceturtdienās no 17.00 līdz 20.00, vienas konsultācijas ilgums 1 stunda. 

Kur notiek?

Sieviešu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā (ieeja no Elizabetes ielas)

Cik maksā?

Ls 20 par konsultāciju

Kas vēl būtu jāzina?

Uz konsultāciju paņem savu kosmētikas maku, lai ar stilisti varētu izanalizēt tā saturu! 

Uz tikšanos mājīgajās Sieviešu Kluba telpās!

Vai tu kādreiz esi bijusi uz konsultāciju pie stilista? Padalies pieredzē! Kā tev patika?