Soli pa solim pretim mērķim- slaidākam augumam

Soli pa solim pretim mērķim- slaidākam augumam

06. Jan 2012, 13:38 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveiciens piektdienā!


Atkal ir paskrējusi vesela darba nedēļa. Man ir daudz ko stāstīt Jums, mīļās Māmiņa Kluba lasītājās. Sākšu ar to , ka ir pagājis jau vesels mēnesis kā esmu uzsākusi projektu „Pavasara Māmiņu skaistuma kūre” .

 

Tas ir apsveicami esam godam izturējušas pašu grūtāko un izaicinošāko pirmo daļu. Man pa šīm 4 nedēļām ir bijis jau pirmais šoks, pārdzīvojums. Dažkārt ir licies, ka neko nesaprotu , ko man tagad darīt? Vai tiešām būs kāds rezultāts? Jā tik daudz šaubu pa galvu nav bijušas sen. Laika gaitā es sakārtoju savas domas. Tajā man palīdzēja Koučinga speciāliste. Esmu pārskatījusi savu ēdienkarti , bet pēc trešdienas svēršanās pie trenerītes Evas būs jāatkārto. Svara zudums man ir nebūtisks. Kaut arī bija domāts , ka kritīs labāk svars.



Manā ēdienkartē ir parādījušies daudz dārzeņu ko neesmu agrāk ēdusi. Starp jaunatklātajiem dārzeņiem ir

ķirbis,

krāsainais kāposts,

kālis,

selerija sakne,

selerija kāts,

spināti.

Jaunums manā ēdienkartē ir arī :

Liellopu gaļa

Garneles saldētās

Miežu putra

Biezpiens

Kefīrs, ūdens(2,8l) dienā



Protams, arī zivju eļļas dzeršana ir kas jauns ;) Tagad aizvien biežāk sāku domāt ko taisīt ēst , kad jābrauc uz Rīgu. Tā tiešām ir problēma negribas jau visu laiku ēst vienu un to pašu. Tad vēl jāsaprot cik daudz paņemt līdzi, jo es cenšos iekost ik pēc 3h. Bieži līdzi ņemu kefīru un vēl biezpienu kopā ar garnelēm un papriku , sīpolu un zaļumiem sajaukts kopā ar kefīru. No mājas izejot vienmēr līdzi „nāk” mazā 0,5l pudelīte ar ūdeni. Tā es aizvadu savu ikdienu pārvietojoties no Jelgavas uz Rīgu , tad Juglu līdz beidzot esmu mājās Jelgavā. Protams, ka pārvietošanās nenotiek bez WC apmeklējuma. Es nespēju ilgi bez WC. Es pat cītīgi sadalu ūdens dzeršanu , jo es nevaru īsi pirms brauciena uz Rīgu izdzert 200ml ūdens. Tad man noteikti būs jākāpj laukā no vilciena vai mikroautobusa. Tāpēc izdzeru tikai 150ml un tad pirms iekāpju transportā aizeju uz WC un tāpat izkāpjot no transporta! Es dzeru tikai ūdeni tad, kad zinu , ka WC ir pa rokai.



Tagad kādu brītiņu gatavoju sev sautēti grillētus dārzeņus marinādē. Marināde sastāv no tā , kas ir veselīgs mājās. 2 ēdamkarotes olīveļļas, laima sula nedaudz , tomāts sarīvēts kopā ar ķiploku, garšvielas „Anniņas” bez sāls, čillī pipari.  Tad sagriežu klāt marinādei krāsaino kāpostu, ķirbi, kāli, papriku , sīpolu, liellopa gaļu kubiciņos. Īsumā sametu pannā visu , kas mājās ir!



Tas izskatās šādi!

 

 

 

 

Kā jau iepriekš dalībnieces minēja šo trešdien bija pirmā svēršanās un mērīšanās. Es ja iepriekš nojautu, ka ar svaru nekas būtisks nebūs mainījies. Savukārt par apkārtmēru bija doma, ka kāds cm gan jau ir noripojis nost. Tad nu svēršanās mani loti apēdināja, jo nost ja pareizi sapratu nonākuši tik pāris grami. Par apkārtmēru gan biju patīkami pārsteigta. Viduklis pa mēnesi samazinājies par 3 cm, gurni pa 1cm. Kājas vairs neatceros , ja nemaldos arī pa 3cm. Tad nu es biju daļēji gandarīta. Tomēr kaut kas ir sakutējies!!!



Pienāca nākošā diena ceturtdiena mums dalībniecēm bija ekskluzīva iespēja izbaudīt LUXURY SPA procedūras. Man un vēl divām dalībniecēm Sandrai un Līgai bija jābūt 10:00 rīta. Katrai dalībniecei bija sava skaistuma procedūra. Ierodoties SPA salonā mūs sagaidīja laipnais personāls. Vieta tiešām grezna.

 

 

 

 

Sajūta, ka atrodies glaunā pilī. Pastāstīšu, ko es izbaudīju. Man no sākuma bija paredzēta šokolādes ietīšana, bet rezultātā tiku pie procedūras ar nosaukumu RAH Medicell. Ko tas nozīmē? Šī ir ierīce, kas palīdz cīnīties ar zemādas tauku slāni un celulītu. Aprunājoties ar darbinieci, kas veica šo procedūru sapratu sekojošo:



Ja vēlies atbrīvoties no riepiņas, iegūstot skaistu plakanu vēderiņu, nepietiek tikai ar veselīgu uzturu un vēdera presītēm. Tomēr vēderu ir grūti samazināt , jo zemādas tauku slānis ir ļoti noturīgs. Nepieciešams papildus fiziskajām aktivitātēm veikt kādu masāžu vēderam, lai iekustinātu zem ādas tauku slāni. Protams, vislabāk to dara šī konkrētā procedūra RAH Medicell. Tas ir ātrāk un efektīvāk . Tajās vietās , kur aparāts apstrādā tauku šūnas viņas neatgriežas. Savukārt , ja turpini ēst neveselīgi un ar fiziskām aktivitātēm nenodarboties kaut kur citur var parādīties kāds tauciņš. Kārtējo reizi dzirdēju sev un citiem zināmo lietu ir daudz jādzer ūdens, lai organisms attīrās.

 

Kā notika pati procedūra? Sīkāk to redzēsiet MK raidījumā. Pirms tam mani nomērīja , lai redzētu cik procedūra ir efektīva? Es cītīgi sekoju līdzi un, protams, arī kamera sekoja tam līdzi. Sākoties procedūrai tika paņemts tāds kā dušas uzgalis. Ar kuru veica riņķveidīgas kustības pa vēderu un kājām iepriekš uzpilinot gēlu kā USG izmeklēšanā.

 

 

 

 

Sajūta bija sildoša un nedaudz kā ar adatiņām durtu. Vienīgais diskomforts ir ausīs dīcošā skaņa. Pie tās ir grūti pierast. Efekta pastiprināšanai pēc procedūras tika apstrādātas manas kājas un vēders ar speciāliem skābekļa kosmētikas sērijas „Karin Herzog” (Šveice) ķermeņa krēmiem, kas palīdz dziļi mitrināt ādu un iedarbojas uz zemādas slāņa tauku izšķīdināšanas procesu. Tāpēc, regulāri izmantojot skābekļa krēmus „Karin Herzog” B12 un Silhouette, Jūs atgriežat savam ķermenim naturālos elementus, kuri samazinās laika gaitā vai nepareiza dzīvesveida rezultātā.



Krēmu uzlika ar speciālu otiņu nevis ar pirkstiem. Tad atstāja uz 10 minūtēm pastāvēt un iedarboties. Pēc brītiņa sākās uz ādas diezgan pa stipra  kņudoša sajūta. Vēlāk to nomazgāja un iemasēja otru krēmu sākot no potītēm uz augšu un beidzot ar vēderu. Vēlāk man deva padzerties glāzi ūdens. Tad nu pienāca atkal mērīšanās pēc procedūras. Es biju patīkami satraukta nokāpjot no kušetes paskatoties uz vēderu, tas likās mazāks. Protams, ka nebiju domājusi , ka būs tik spoži rezultāti pa vienu reizi. Kādi tieši, saglabāšu intrigu skatāties MK raidījumā :)



Es no salona izgāju pacilātā garastāvoklī un ar lielu gandarījumu. Es noteikti gribētu atkārtot šo procedūru.

 

 

1


Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

26. Feb 2011, 14:12

Sheba- tur nu Tev nav taisniba, ka noteikti ir jāsporto, lai nomestu savus liekos kg . Galīgi nepiekrītu. Kg var ripot arī bez fiziskas slodzes . Nevajag jau tagad aiziet galējībās😃 Var visu izdarīt ar minimālu fizisko slodzi tikai tas ir ilgāks process. Vajag sabalansēti ēst!

25. Feb 2011, 16:41

Konkrētai manai procedūrai 1 seancs 35LVL Mājas lapā ir cenas arī pārējām procedūrām
http://www.tbluxuryspa.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=29&lang=lv
Tomēr kopumā augstas cenas parastajiem mirtīgajiem😀

25. Feb 2011, 16:06

gribētos arī cenas- tā atklāti- uzzināt 😉😃