Silīcija preparāti tavam skaistumam un veselībai

Silīcija preparāti tavam skaistumam un veselībai

01. Dec 2011, 16:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Silīcijs ir viens no organismam nozīmīgākajiem mikroelementiem, kas stiprina ādas, nagu un matu veselību. Bet vēl vērtīgāk – paātrina aukstumpumpu sadzīšanas procesu, ja tāda pēkšņi uzmetusies.


Matiem, nagiem, ādai un saistaudiem – Original SILICEA Balsam. Tā sastāvā ir silīcisjskābes gēls – ūdens un 2,8g/100 ml silīcija dioksīda. Tā lietošana: jāatšķaida viena mērkarote balsāma uz glāzi sulas vai jogurta. Lietot reizi dienā, bet pēc atvēršanas jātur ledusskapī. Rezultātā iegūsi par 13 % biezākus matus, kas būs gan veselīgāki, gan arī mirdzošāki.

Savukārt brīdī, kad jūti aukstumpumpas pazīmes, tev palīdzēs SILICEA Lūpu herpes gēls. Tas mazina vīrusa izplatību, remdē dedzināšanu un niezi, paātrina dzīšanas procesu un kas ļoti vērtīgi – gēlu var lietot jebkurā herpes stadijā, jo tas sausina līdzko nonāk saskarsmē ar aukstumpumpu. Šis gēls ir tik iedarbīgs, jo piecos gramos gēla ir 4,7 gramu aktīvās vielas – silīcijskābes gēla.

 

Kā darbojas lūpu herpes gēls?

SILICEA Lūpu herpes gēls fizikālā (dabiskā) veidā saista infekciozo sekrētu, ko izdala herpes pūslīši. Tas ir pateicoties silicija spējai absorbēt šķidrumu. Rezultātā pūslīši pamazām izžūst, atveseļošanās process ir paātrināts. Pavadošie simptomi kā kņudināšana, dedzināšana un nieze ir mazinājušies.

 

Lā lietot SILICEA lūpu herpes gēlu?

Ar vates kociņu vai tīru pirksta galu uz skartā ādas rajona gēlu klāj līdz piecām reizēm dienā.

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Esat lietojušas šos preparātus? Kādu efektu uz sevis jutāt?