Kā iesaka māmiņa Anna Kovaļčuka, šādu siera kūku var gatavot jebkuriem svētkiem, arī Ziemassvētku galdam!
Vajadzēs:
{smallpic:1}
-1 pac. selgas cepumu
- 1.5 ēdamk. sviesta
-2.pac Filadelfijas siera
-0.125 gr. cukura
-2.ēdamk. miltu
-0.200 gr skāba krējuma
- olas
-vaniļas cukura
Pagatavošana:
{pic:2}
Cepumus sadrupinām kopā ar izkausētu sviestu.
{pic:3}
Formā, kurā cepsim kūku, ieklājam foliju un sadrupinātos cepumus.
{pic:4}
Bļodā ieliekam Filadelfijas sieru, pieberam cukuru.
{pic:5}
Pieberam miltus .
{pic:6}
Vaniļas cukuru(nedaudz garšai).
{pic:7}
Visu kārtīgi sajaucam un pieliekam klāt skābo krējumu.
{pic:8}
Tad klāt liekam olu visu samaisām un liekam klāt otru olu(olas liekam klāt pa vienai).
{pic:9}
Lejam iekšā formā.
{pic:10}
Cepam 160 grādos 50 minūtes. Izņemam āra un atstājam, lai atdziest un tad griežam.
{pic:11}
Es ēdu kopa ar svaigām jāņogām. Sanāk salda un nekādas saldās mērcītes klāt negribējās:)
izskatas loti kardinosi😀
NJAMMMM......
Fantastiski,kārtējo reizi siekalām pilna mute😀