Sienas dekors mīkstajām mantām

Sienas dekors mīkstajām mantām

30. Nov 2010, 20:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribu pastāstīt par savu lielo darbiņu, kuru paveicu pagājušajā vasarā. Manam dēliņam ir ļoti daudz mīksto mantu un esmu redzējusi citiem tādus kā sienas paklājus ar kabatām, bet jau gatavus- nopērkamus. Vīram ieminējos, ka arī tādu gribu, bet viņš ar naudas tērēšanu ir uz jūs, tikai pašām svarīgākajām vajadzībām, bez kurām nevar iztikt.  

 

 

 

Nu viņš man saka: „Liec lietā iztēli un uztaisi pati!”. Ilgi domāju, vispirms jau kur likšu, jo man vietas uz sienām nav tik daudz. Izdomāju, ka tās būs durvis, tad, kamēr izdomāju no kā.

 

 

Aizgāju uz humpalām, nopirku vienus parastus lētus aizskartus, otrus –košākus, lai izceltos kabatas. Tad nu ņēmu smalki nomērīju, jo man ir tāda īpašība, ka visam jābūt perfekti, kam nu tas patīk, kam- nepatīk. Ņēmu katru mīksto mantu mērīju uz aizkara, zīmēju, atzīmēju ar adatām un griezu laukā. Tad jau man  likās ārprāts, kad vispār to izdarīšu, bet nekas, nebija tik traki. Trakākais bija apšūt katru kabatu un piešūt pie lielā durvju aizkara, jo man mājās nav šujmašīna un visu šuvu ar rokām. To visu izdarīju vasaras laikā. Man bija tik tālu, ka teicu, būtu labāk aiznesusi kaut kur, lai man sašuj gatavu, bet kad darbs bija gatavs, es biju tik priecīga un lepna, ka tas ir mans lielais darbs un to esmu paveikusi pati ar savam rociņām. Un arī nauda ietaupījās, ko būtu iztērējuši par veikalā nopērkamu sienas paklāju. Ietaupīto naudiņu iemetām dēlam krājkasītē.

 

 

{smallpic:1}

03. Mar 2010, 15:31

Ooo, liels darbiņš izdarīts!!!
Tev gan ir apņēmība!!!
🌷🌷🌷

03. Mar 2010, 15:26

super😀man arī tadu vajadzētu,jo mājas ir ļoti daudz mīksto mantu,kuras stāv plauktos un aizņem daudz vietas!!!
sarežģītākais ir kabatiņas piešūt,vai ne?

03. Mar 2010, 15:12

O jā! Cik reizes gribēju mest ar roku, bet gala rezultātu dikti gribējas redzēt un lūk. Protams dēls kattu dienu velk kaut ko laukā, bet lieku atpakaļ un ir labi. man ir doma vēl vienu šādu taisīt, bet nezinu vai vairs saņemšos, lai gan iekšji gribas.

03. Mar 2010, 15:08

wow! nu forši! bet izskatās milzīgs tas darbs, cik pacietības te vajag!