SEB dzīvības apdrošināšana dāvina nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises Bērnu slimnīcas pacientiem

SEB dzīvības apdrošināšana dāvina nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises Bērnu slimnīcas pacientiem

18. Jan 2011, 19:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai vērstu uzmanību uz nepieciešamību rūpēties par bērnu drošību un veselību, SEB dzīvības apdrošināšana dāvina apdrošināšanas polisi pret nelaimes gadījumiem visiem mazajiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Ortopēdijas un traumatoloģijas nodaļas pacientiem.  

 

SEB dzīvības apdrošināšanas dāvinātā nelaimes gadījumu apdrošināšanas polise paredz riska segumu 1000 eiro apmērā uz vienu gadu, un tā bērniem un to vecākiem tiks dāvāta vismaz līdz šī gada beigām.

 

Bērni ir viena no sabiedrības grupām, kas visbiežāk gūst dažāda veida traumas. Tuvojas vasara, kad sastopams vislielākais bērnu traumu īpatsvars. Tas skaidrojams ar faktu, ka tieši vasaras mēnešos, kad pirmsskolas un skolas vecuma bērni bauda brīvlaiku, vecāki ne vienmēr var veltīt pietiekami daudz laika to pieskatīšanai. Pēc veselības ekonomikas centra apkopotajiem datiem par 2008. gadu, visvairāk traumu bērni gūst mājās (44%), brīvā dabā (15%) un skolā (12%), tāpat no biežākajām traumu gūšanas vietām minamas arī transporta un sporta zonas.

 

 

SEB dzīvības apdrošināšana savu jubilejas gadu uzsākusi, dāvinot patīkamus mirkļus Jelgavas un Ventspils pilsētu klientiem. Jelgavnieki tika aicināti bez maksas apmeklēt 12. Starptautisko ledus skulptūru festivālu, savukārt ventspilniekiem bija iespēja lieliski pavadīt Lieldienas Ventspils Piejūras dabas parkā.

 

Vai Tavam bērnam ir nelaimes gadījumu apdrošināšana?