Santa Didžus: stresainos brīžos skaitu Tēvreizi

Santa Didžus: stresainos brīžos skaitu Tēvreizi

22. Dec 2011, 18:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar aktrisi un raidījuma „Māmiņu Klubs“ vadītāju Santu Didžus tiekamies pašā darba dienas viducī – starp vienu un otru filmēšanas tūri. No pavisam sievišķīgām tēmām par harmoniju un iekšējo mieru, ar Santu aizrunājamies arī par ticību Visuaugstākajam. Viņa ir pārliecināta – ja cilvēks tic, ir vieglāk saprast savu dzīvi.

 

Bieži ar tevi tiekamies Sieviešu Kluba redakcijā, jo tai līdzās notiek raidījuma „Māmiņu Klubs“ filmēšana. Vienmēr tevi ieraugot nodomāju, kur tevī ir tik daudz smaida un enerģijas? Ziemā daudzas no mums to ir zaudējušas.

 

Pieļauju, ka, pirmkārt, tas ir tādēļ, ka filmēšanas parasti notiek pirmdienu rītos, uz kuriem nāku pēc sestdienas un svētdienas, kad iznācis vairāk atpūsties, kā parastā darba dienā. Otrkārt, manī vienmēr ir doma, ka jāpaveic savs darbs maksimāli ātri un maksimāli kvalitatīvi.

 

Arī tas, ka sev pretī redzu vienmēr smaidīgas un enerģiskas sejas, neļauj iegrimt saguruma vai neapmierinātības fāzē.

 

Tev ir arī tādas dienas, kad tomēr grūti pozitīvi noskaņoties?

 

Protams! Tādas dienas ir tad, ja brīvdienās bijusi kāda izrāde vai izrādes pirmizrāde, kad svētdienas naktī ieeju divos gulēt, nevaru aizmigt un vēl mazais slikti guļ, tad saprotu – nākamā būs grūta diena. Bet cenšos savākties. Ja nesavākšos, tad man būs grūti strādāt un beigās būšu neapmierināta ar sevi. Tā kā gribu būt apmierināta, man pašai vien ar sevi jātiek galā. Varu sevi kaut vai iepļaukāt pie automašīnas stūres, bet uz darbu nākt sliktā noskaņojumā nevaru. Cik nu izdodas, cenšos to ievērot.

 

Izstāsti, ar kādiem projektiem vēl bez raidījuma „Māmiņu Klubs“ tu strādā? Dzirdēju, nesen tev bija pirmizrāde.

 

Jā, piedalos Domino teātra projektā „Sekss un Grēkpilsēta“, kur nesen piedzīvojām pirmizrādi. Tā ir Vudija Alena intelektuāla komēdija, kuras darbība risinās Ņujorkā. Šajā izrādē spēlēju es – Santa Didžus – Rēzija Kalniņa, Ivars Kalniņš, Marģers Eglinskis un Ērika Eglija. Mana ir Kerolas loma.

 

Tāpat esmu štata aktrise Latvijas Leļļu teātrī.

 

LASI PĀRĒJO INTERVIJU AR SANTU DIDŽUS SIEVIEŠU KLUBĀ!