Santa Didžus aicina uz Mājsaimnieču Olimpiādi

Santa Didžus aicina uz Mājsaimnieču Olimpiādi

15. Feb 2012, 14:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

25. februārī Rīgā, tirdzniecības centrā Spice Home pulksten 12.00, notiks Mājsaimnieču olimpiāde 2012, kurā, pārbaudot mājsaimnieču izveicību, atraktivitāti, radošumu, erudīciju un pirkstu veiklību, noteiks 21. gadsimta mājsaimnieci.

 

Mājsaimnieču Olimpiādi vadīs Santa Didžus ar meitu Emīliju

Olimpiāde, kurā piedalīsies 100 dāmas no visas Latvijas, noskaidrosies, kādai jābūt mūsdienīgai mājsaimniecei – sievietei, kurai bieži vien jāsavieno neskaitāmi mājas, darba un sociālie pienākumi. Cik viņa ir prasmīga virtuvē? Apķērīga rokdarbos? Visu pagūstoša un vienmēr kopta? Dzelzs lēdija biznesā un maiga būtne mājās?

Kandidēt uz modernās mājsaimnieces titulu var ikviena sieviete, kura ar klasiskām vai neordinārām metodēm prot apvienot savus ikdienas pienākumus un sasniegt spožus rezultātus.Olimpiādes dalībnieces piedalīsies ar un ap mājsaimniecību saistītās disciplīnās, tostarp, pankūku mešanā, tīrīšanā, ēst gatavošanā un iepirkšanās. Uzvarētāja saņems galveno balvu – īpaši energoefektīvo veļas mašīnu no Electrolux. Reģistrēšanās olimpiādei portālā Sieviesuklubs.lv līdz 24. februārim.  


Olimpiādes dalībnieces un viņu atbalstītāji aicināti pārsteigt ar savu stilu modernas 21. gadsimta mājsaimieces veidolā vai ideālo mājsaimnieču zelta laikmeta – pagājušā gadsimta 50., 60. gadu noskaņās. Kompetenta žūrija noteiks olimpiādes stilīgāko mājsaimnieci.   

Pēc labāko mājsaimnieču apbalvošana ceremonijas pulksten 13.45 notiks bezmaksas meistarklases Praktiskais fen šui ezotērikas speciālistes Kristīnes Dunskas vadībā un Stila noslēpumi ar stilisti Daci Grīnbergu.  

Mājsaimnieču olimpiādi vadīs super mamma un mājsaimniece Santa Didžus kopā ar savu atvasīti – meitu Emīliju. Santa Didžus zina, kā raksturot mūsdienīgu mājsaimnieci: „Viņai jābūt kā labam kombainam vai kā elastīgam gumijas cilvēkam. Viņai pat obligāti nav jāprot darīt visu, bet ātri reaģēt uz situāciju, kurai vajadzīgs risinājums, gan ir jāprot. Elastīga, radoša, ātra – tāda ir mūsdienu mājsaimniece. Viņa ir gluži kā ātrā palīdzība neparastās dzīves situācijās. Viņa tāda ir, jo rūpējas par ģimeni, pavardu, sevi… Kāda es pati esmu kā mājsaimniece? Ļoti kārtīga. Kad man ir laiks būt mājās, man patīk, ja apkārt ir kārtība, tīrība un aiz loga spīd saule.“ 

Lai pieteiktos uz Mājsaimnieču Olimpiādi, spied šeit>>