Prieks, ka beidzot varu vairāk izturēt fizisko slodzi!

Prieks, ka beidzot varu vairāk izturēt fizisko slodzi!

11. Dec 2011, 18:37 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Nepaspēju ne aci pamirkšķināt, ka darba nedēļā jau cauri. Šī projekta ietvaros laiks sācis skriet vēl ātrāk. Otrā nedēļā jau gandrīz garām.

 

 

Esmu secinājusi, ka esmu sākusi nedaudz piekust no lielās braukāšanas. Ceļš no Jelgavas uz Rīgu un atpakaļ ir nedaudz nogurdinošs. Labi, ka vīriņš mani dažkārt aizvizina mājās, pēc sportošanas vakarā. Tas tomēr ir reti, jo viņš strādā līdz vēlam vakaram. Agrāk varēju vīru sagaidīt mājās uz 23:00 tagad nevaru , jo esmu aizmigusi tajās dienās kad braucu pati mājās. Māju vairs nevaru paspēt sakārtot tik bieži kā vēlētos, bet vismaz veltu laiku savam ķermenim. Daudz dzeru ūdeni 2,5l dienā. Tas nu man ir sasniegums .

 

 

Tik es nevaru pārvietoties normāli no p-ta A līdz p-tam B neaizejot uz WC. Trakā WC apmeklēšana notiek pat pa nakti. Organisms noteikti ir šokā , no brīža kad esmu sākusi piedalīties projektā. Katru dienu fiziskās aktivitātes un sāpoši muskuļi. Tas viss ir cēla mērķa labā , lai es būtu apmierināta ar savu izskatu un spētu sevī saskatīt ko skaistu. Tāpēc sporta nodarbībās sevi nežēloju un cenšos izpildīt visus vingrinājumus kā vajag. Pašai prieks, ka beidzot varu izpildīt sarežģīto vingrinājumu ritentiņu. Iepriekš knapi kājas varēju pakustināt. Tas, protams, ir arī treniņš mājās, jo kaut ko jau vajag darīt arī mājās. Tik es to nedaru katru dienu , bet brīvdienās.

 

 

Šonedēļ apmeklēju koučinga individuālo konsultāciju. Izvirzīju savus mērķus uz 15.aprīli, sapratu kas man jādara , lai sasniegtu mērķi. Sakārtoju visu kā saka pa plauktiņiem. Noderīgi pavadīts laiks. Esmu ļoti priecīga , ka esmu satikusi šī projekta laikā fizioterapeiti Kristīni. Kristīne man palīdz apgūt elpošanas vingrinājumus un saprast kā pareizi vingrināt muskuļus. Pēc šīs vingrošanas jūtos vienmēr smaidīga pacilāta un enerģijas pilna. Man tagad ir iespēja pareizi veikt vēdera preses trenēšanu ar cerību, ka vēders samazināsies un mugura nesāpēs.

 

 

Kad man paliek grūti kādu vingrinājumu veikt notiek iekšējais dialogs ar sevi . Es sev saku: ”Ieva saņemies Tu to vari , jo gribi izskatīties skaisti un lepoties ar paveikto. Ieva, tik vēl vienu reizīti saņemies aiziet!!!”

 

 

 


Tā es caur nevaru taisu kādu grūtāku vingrinājumu. Saprotot , ka rīt no gultas varēšu četrāpus izlīst. Tas viss, protams, ir pārejošs.  

 

 

Ar ēšanu pagaidām ir neskaidrības, bet šovakar beidzot iešu pie uztura speciālista uz individuālo konsultāciju. Tad nu ceru, ka sāks ripot nost liekie kilogrami. Savādāk nemaz nevar būt kilogramiem ir jāripo nost!

 

 

Iepriekš man nebija īstas pārliecības, ka es to spēšu paveikt. Iekšā sēdēja šaubas un neļāva man noticēt pašai sev. Tagad jau esmu pārliecināta , ka viss ir iespējams un vēl vairāk tik smagi jāstrādā, lai tiktu pie rezultāta . Pats galvenais vēlos fiziskās aktivitātes ieviest arī savā ikdienā pēc projekta .

 

 

Lai mums meitenēm veicās!!!

 

 

1


Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

05. Feb 2011, 20:03

Ar to zaļo tēju izrādās labāk daudz nedzert tur ir arī kofeīns klāt , labāk tikai no rīta. Ieteica man labāk dzert ziedu tējas liepziedu, piparmētru, melisas utt.😉

05. Feb 2011, 16:29

Jā es dzīvojos tikai pa WC , ja kaut kur jābrauc tā ir katastrofa un man jābrauc katru dienu uz Rīgu😥

04. Feb 2011, 21:36

Sarmīte21 man uz maniem 80kg vajag vismaz 3l dienā dzert , ja sportoju tad gandrīz 4l dienā 😉