Pozitīvo īpašību Linola līnijai ir daudz, tomēr lielākā vērtība ir linolskābe. Vai zini kādēļ?

Pozitīvo īpašību Linola līnijai ir daudz, tomēr lielākā vērtība ir linolskābe. Vai zini kādēļ?

13. Dec 2011, 18:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jāsāk ar to, ka Linola ir Dr. Wolff paaudžu paaudzēs veidotā ģimenes uzņēmuma zīmols, kas ieņem pirmo vietu farmācijas produktu tirgū! Kā zināms lielākā produktu vērtība ir lietotāju atzinība...

 

Linola līnijas sastāva nozīmīgākā daļa ir Linolskābe. Tā ir burve un tik pat nepieciešama organismam, kā gaiss. Tās trūkums ietekmē ādu un, var radīt nopietnus dzīves kvalitātes sarežģījumus!

 

Liktos, kas gan tur īpašs, skābju taču daudz un dažādas! Bet ne viss ir tik vienkārši. Vai zināji, ka linolskābes trūkumam organismā ir tieša saistība ar svara pieaugumu?

 

Linolskābei ir liela bioķīmiska nozīme, tā ir neaizstājama taukskābe, kas jāuzņem ar barību. Tā netiek sintezēta organismā, taču nepieciešama normālai organisma funkcionēšanai! To var piegādāt kā ar uzturu, tā ar krēmu (caur ādu). Starp citu, Linolas produkti satur arī dadža eļļu, kurā ir ievērojama linolskābes koncentrācija.

 

Tā ir bezkrāsaina, nepiesātināta omega-6 taukskābe, kas ietilpst šūnu membrānas lipīdu sastāvā. Nokļūstot cilvēka organismā linolskābe pārvēršas par gamma –linolēnskābi, arahidonskābi, PG un leikotriēniem, tādejādi piedaloties ādas barjerfunkcijā.

 

Linolskābes (omega-6) trūkumu var pamanīt uzreiz – mati kļūst sausi, izkrīt, arī brūces dzīst sliktāk. Ķermeņa āda kļūst sausa, sakairināta un niezoša.

 

Pamanot izmaiņas izvērtē savu ikdienas maltīti - vai tajā ir linolskābes produkti? Ja nē, tad izvēlies naktssveces un gurķenes eļļas, kā arī ērkšķogu un upeņu sēklas.

 

Būtiskākā linoskābē ir ādas dziedēšanas spējas. Tā ir pirmais palīgs sausas un trauslas ādas ārstēšanai. Nodrošina mitrināšanu, mazina iekaisīgus procesus un atjauno epidermas pašaizsardzības spējas. Linolskābe novērš ādas sausumu, niezi, darbojas reģenerējoši un veicina ādas dzīšanu.

 

Vērtīga sastāvdaļa Linolas produktos ir urīnviela. Tā labi piesaista ūdeni, dziļi mitrina ādu, darbojas noloboši (keratolītiski), nav alerģiska un palielina aktīvo vielu uzsūkšanās spējas. Urīnviela regulē šūnu vairošanos/dalīšanos un pasargā no pārmērīgu ādas sabiezējumu veidošanās.

 

Piemērota cilvēkiem ar izteikti sausu, raupju, sabiezējušu un plaisājošu ādu (uz elkoņiem, papēžiem, starp pirkstiem). Ļoti labi rezultāti iegūti diabēta pacientu aprūpē (pēdām).

 

Kuri Linola produkti tavi iecienītākie?

 Jana Kozlova, www.sieviesuklubs.lv

 

Māmiņu Kluba izvēle:

 


Linola® Fett Ölbad:



* pilnībā vai ievērojami samazina niezi;
* nomāc iekaisuma reakcijas;
* samazina zvīņošanos;
* vienmērīgi ietauko;
* uzlabo barjeras funkciju.

 

Linola® Lotion, ūdens-eļļas emulsija, 35% tauku



Linola® Lotion:

- satur ādas reģenerāciju veicinošas vielas.
- satur dadža eļļu, kurā ir ievērojama linolskābes koncentrācija.
- normalizē tauku un mitruma saturu ādā, aizkavē ādas izžūšanu.

 

Linola® Dusch and Wasch, mazgāšanas līdzeklis



* mikroemulsijas gels, kas līdzīgi eļļai, maigi mitrina un pasargā ādas aizsargslāni mazgāšanās laikā,
* pielāgots ādas dabīgajam pH 5.5 līmenim,
* gels normalizē ādas lipīdu (tauku) slāni un tā mitrinošā iedarbība saglabājas līdz pat 24h,
* viegli antibakteriāls effekts,
* nekairina acis.

 

Wolff® Basis Creme – mitrinošs krēms

Piemērots normālas, jutīgas vai pārmērīgi kairinātas ādas ikdienas kopšanai.