Te būs recepte, kā to pagatavot...
Mīkla:
1. iepakojums sausais raugs (11.grami)
divas ēdamkarotaes cukura, viena sķipsna sāls, viena ola, 250 ml. silta piena, 6 ēdam karotes augu eļļas un apmēram 500g. milti
Pildījums:
viens mazs kāposts apcepts, 2 -3 sīpoli, 500g. maltas gaļas, sāls ,pipari.
Mīklas pagatavošana
Liela bļodā sajauc visu uzreiz:olu,raugu, pienu, augu eļļu, sāls un cukuru,apmēram 500g. miltus un mīca mīlku, miltus bērt pakapeniski, līdz tas nelīp pie rokām. Taisam bumbu, liek to bļoda ar augstām malām, pārklaj ar dvieli un atstaj siltā vietā, lai uzbriest.Jāskatas, lai mīkla divkaršojas apm. 1h.Kad mīkla gatava, veidojam krokodilu.....
kāpostus,sīpolus sagriež pievieno malto gaļu, sals piparus un visu sacep....
Taisam ķepas, acis, asti un pa malam bizes, un liekam cepeškrasni(cepeškrasni jabūt 180 gradi) cep, kad paliek brūns
Karstu krokodilu parslauka ar olu