Piesakies izmēģinājumam! Testējam, cik efektīvi ir Essex krēmi

Piesakies izmēģinājumam! Testējam, cik efektīvi ir Essex krēmi

03. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikai Sieviešu Kluba lasītājām ir šī unikālā iespēja - pieteikties Essex krēmu testēšanai. Ja tev ir sausa, jutīga un kairināta āda (atopiskais dermatīts), piesakies! Produktu tests notiks profesionālas dermatoloģes vadībā! 

 

 

Sieviešu un Māmiņu Klubs meklē 10 drosmīgas dāmas, kas ir gatavas notestēt Essex krēmus. Mums būs iespēja pašām uz savas ādas izbaudīt Essex krēmu mitrinošās un saudzējošās īpašibas. Interesanti, ka dermatologi jau vairāk kā 10 gadus izmanto Essex ādas kopšanas līdzekļu sēriju sausas un jutīgas ādas kopšanā, tāpat arī atopiskā dermatīta un citu ādas saslimšanu terapijā. 

 

Vai Essex hidrogēls pietiekami mitrina ādu pēc dušas, sauļošanās solārijā un nomierina jutīgu ādu?

 

Vai Essex Plus krēms pietiekami sargā ādu aukstā un vējainā laikā? Vai nomierina sakairinātu un sausu ādu? 

 

Vai Essex krēms mazina ādas zvīņošanos un novērš izteikto sausumu?

 

Vai Essex ziede mīkstina sasprēgājušus papēžus un elkoņus? Pasargā ādu no apsaldēšanās lielajā salā?

 

 

Meklēsim atbildes visas kopā. Iedvesmosimies viena no otras stāstiem! Sekosim līdzi, kā mainās ādas pašsajūta un dalīsimies pieredzē!

 

Katrai projekta dalībniecei būs iespēja notestēt visus šos četrus Essex krēmus. Sieviešu Klubs dāvinās šo krēmu komplektu! 

 

Un vēl vairāk - sākot testēšanu (tas būs jau 7. februārī, plkst. 19.00) visas mājīgajās Sieviešu Kluba telpās (Vīlandes ielā 1/9, ieeja no Elizabetes ielas, 2. stāvā) tiksimies ar dermatoloģi Lindu Kapteini no Veselības centra 4. Viņa dalīsies profesionālos padomos, kā pareizāk kopt sausu seju ziemā, kā arī novērtēs katras dalībnieces ādas stāvokli pirms Essex krēmu lietošanas. Ja tev jau tagad ir jautājumi dermatoloģei, sūti tos uz epastu kintija.bulava@sieviesuklubs.lv. Sieviešu Klubs nogādās tos speciālistei, lai viņa var sagatavoties mūsu sarunai. 

 

Tad visu mēnesi aktīvi testēsim Essex krēmus, lai jau februāra beigās - 29. februārī, atkal tiktos ar dr. Lindu Kapteini un kopā izvērtētu ādas pārmaiņas, lietojot šo kopjošo un saudzīgo kosmētiku. 

 

Interesants un galvenais - vērtīgs testēšanas projekts, vai ne? 

 

Ja tev ir sausa āda, tā mēdz lobīties un reizēm arī niezēt, piesakies Sieviešu Kluba testam. Lai pieteiktos - uzraksti blogu. Izstāsti, kā uzzināji, ka tev ir atopiskais dermatīts. Kā līdz šim esi kopusi savu sauso sejas ādu? Kādi ir tavi novērojumi - kā ādas stāvoklis mainās gadalaikiem mainoties? Un, protams, uzraksti arī savu motivāciju - kādēļ vēlies notestēt Essex krēmus?

 

Dalība Sieviešu Kluba Essex produktu testā - BEZMAKSAS! Arī Essex krēmi un divas tikšanās (7. un 29. februārī plkst. 19.00) pie dermatoloģes Lindas Kapteines ir BEZMAKSAS!

 

Piesakoties Sieviešu Kluba Essex testam, uzreiz ieplāno 7. un 29. februāri, plkst. 19.00. Tad būs mūsu kopīgā tikšanās ar dermatoloģi Lindu Kapteini. Un, protams, rēķinies, ka gaidīsim no tevis blogus. Blogus, kuros dalīsies par saviem iespaidiem pēc Essex krēma. 

 

Lai pievienotu savu blogu, spied šeit>>

 

Iepazīsties ar Essex krēmiem šajā fotoblogā!


{fotoblog:3927}

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Tu gribētu piedalīties šajā testā? Kādu jautājumu par sausas ādas kopšanu tu vēlētos uzdot dermatoloģei?

03. Feb 2012, 13:13

ja zel ka jabrauka

03. Feb 2012, 10:31

ja man ari ir lietoti 3 no siem un loti patik visi tris Essex krēms,Essex Plus krēms ,Essex hidrogēls.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 03. Feb 2012, 09:43

Eh žēl,ka jābraukā uz Rīgu. Pašlaik smērēju Esssex hidrogēlu uz rokām, jo tās dēļ darba ir palikušas apsārtušas, raupjas,izsitušas un ir stipra nieze. Bet hidrogēls ir tas ,kas mazināja apsārtumu,raupjumu un niezi. No kā tieši ir šāda reakcija rokām, precīzāk plaukstas augšpusei nemāku teikt. Bet hidrogēls ir tas,kas TIEŠĀM PALĪDZ UN JAU DIVU DIENU LAIKĀ IR PALIKUŠI VIEN PĀRIS PLEĶI.