Piektdienas atskaites punkts: visu nedēļu cīnos ar nomācošu garastāvokli!

Piektdienas atskaites punkts: visu nedēļu cīnos ar nomācošu garastāvokli!

19. Dec 2011, 14:04 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

 

 

Atkal piektdiena, laukā putenis . Mums šodien paredzēta nūjošanas nodarbība. Tas būs jautrs pasākums. Visas nedēļas garumā cīnos ar nomācošo garastāvokli. Tas man mainās ik pa dienai. Esmu nogurusi , bet citreiz atkal enerģijas pilna. Cīnos arī ar savu ēdienkarti visu laiku izvērtēju ,vai to ko es vēlos ēst , man ir vajadzīgs? Šādā iekšējā dialogā esmu sākusi saprast , ka mans organisms ir sācis arī protestēt. Protests –aizcietējums! Pamainot ēdienkarti domāju, ka vēderizejai vajadzēja būt vēl labākai. Pirmajā brīdī dzerot kefīru un ēdot svaigus vai sautētus dārzeņus nespēju skraidīt uz poda. Tagad vairs nelīdz. Būs jāraksta e-pasts uztura speciālistei, lai ko iesaka.

 

 

 

 

 

Savādāk man iet labi , ja neskaita sāpošās kājas. Fiziskā slodze mums palielinās , bet tas tik man rada azartu , ka vajag ko jaunu apgūt. Protams, ir vingrinājumi, kurus es vispār nevaru izpildīt ar pirmo reizi. Tos vingrinājumus trenējos mājās. Tik trenēties sanāk vai nu gultā zem segas, vai arī sestdienās un svētdienās.

 

 

Manam nomācošajam garastāvoklim ir pamats , jo man svars nekrīt tik labi kā pārējām māmiņām. Es nu jau 3 gadus kā nelietoju papildus uzturā sāli, visu gatavoju bez sāls. Līdz ar to man nav liekā šķidruma organismā, ko sāls aiztur. Savukārt pārējām dalībniecēm krītas svars uz tā rēķina , ka sākušas mazāk lietot sāli vai vispār atteikušās. Šorīt atļāvos uzkāpt uz svariem, jo gribēju pārliecināties vai viss ir kā parasti? Tomēr svars nedaudz iekustējies šorīt rādija 82.5 sāku ar 84.4. Man tas prasīja 3 nedēļas. Vismaz sākuši kustēties liekie kg:)

 

 

Esmu pamanījusi, ka mans traģiskais vēders ir savācies un nav tik izgāzies kā iepriekš. Priecē arī, ka uz kājām un rokām parādījušies muskuļi. Es visu laiku nevarēju saprast par ko man priecāties? Svars man nekritās, vingrinājumus nevaru izpildīt, visas malas sāp. Tagad esmu pateicīga, ka esmu iekļuvusi projektā. Kaut man arī svars nekrītas tik raiti kā gribētos, es vismaz ceru, ka ķermenis man pateiks paldies, ka to tagad moku. Man ķermenis tagad ir lielā šokā , nesaprot ko es ar to daru? Pats galvenais , ka pati saprotu ko es daru ar savu ķermeni.

Vakar bija pie stilistes nodarbība.

 

 

 

 

 

Nodarbības laikā uzzinājām kādos ķermeņa uzbūves tipos iedala cilvēkus. Iedala 5 ķermeņa uzbūves tipos. Atklāju, ka esmu smilšpulksteņa tipa . Man ir ovāla sejas forma. Protams, arī citas nianses, kādas krāsas man labāk piestāv. Ko labāk nevilkt mugurā , un ko vilkt mugurā.

 

 

Kopumā nedēļa paskrēja kārtējo reizi vēja spārniem. Vingrošanā pie Kristīnes atkal uzzināju, ko jaunu par savu ķermeni iepazinu jaunas muskuļu grupas , kuras iepriekš nemaz netrenēju un pat nejutu. Esmu jau ikdienā piefiksējusi, ka pareizāk eju un elpoju.

 

 

 

 

Automātiski vēders pats grib ievilkties. Dibena muskuļi ejot sasprindzinās. Pēc nodarbībām mājās braucot ar sabiedrisko transportu varu trenēt vēdera muskuļus un arī dibena muskuļus. Apkārtējie nemaz to nemana.

 

 


Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

11. Feb 2011, 21:31

Sarmite21
Paldies būs darīts ņemšu talkā bietes😉

11. Feb 2011, 21:30

Magnolya-Pašlaik varu tikai ieteikt ēst vairāk dārzeņus un dzert daudz ūdeni vismaz 2,5L dienā . Konkrētas ēdienkartes pagaidām mums nav😥

Jurgita- kā jau minēja editej , bet vēl kopā ar pareizu elpošanu tas viss tiek izpildīts😉

11. Feb 2011, 18:22

ambera-kaa var treneet veedera muskulus ka apkaarteejie to nemana???
taa tik turpinaat👍