Piedalies blogu konkursā un iegūsti dāvanā Zvaigznes ABC grāmatu

Piedalies blogu konkursā un iegūsti dāvanā Zvaigznes ABC grāmatu

02. Feb 2012, 16:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iesaki Sieviešu Klubu savai draudzenei, mammai, māsai, kādai radiniecei vai pat kaimiņienei un uzraksti, kā tev veicās ar iepazīstināšanas darbiem! Iespējams tieši tu saņemsi dāvanā Zvaigznes ABC grāmatu "Daiļās būtnes".

 

 

Lai piedalītos blogu konkursā vispirms tev savā apkārtnē jāatrod kāda, kurai vēlies ieteikt kļūt par patstāvīgo Sieviešu Kluba lasītāju (un varbūt pat blogeri?). Tad viņa jāiepazīstina ar Sieviešu Klubu, bet noslēgumā - pašai jāuzraksta blogs par to, kā tev veicās ar šī uzdevuma pildīšanu.

 

Kam ieteici Sieviešu Klubu? Kādēļ? Kā tu mūs prezentēji? Kāda bija pirmā reakcija sievietei, ar kuru tu mūs iepazīstināji? Un galvenais - kas viņai patīk Sieviešu Klubā? Bet ko viņa vēlas uzlabot? Vai izdevās savu draudzeni, mammu, kaimiņieni, māsu vai ko nu tu izvēlējies pārliecināt, ka ir forši ar mums draudzēties?

 

Blogu konkurss ilgst līdz nedēļas beigām - 3. aprīlim! 

 

LAI IESŪTĪTU SAVU STĀSTU, SPIED ŠEIT VAI ARĪ SŪTI TO UZ EPASTU KINTIJA.BULAVA@SIEVIESUKLUBS.LV

 

Kādu dāvanu pasniegsim aizraujošākā bloga īpašniecei?

 

Zvaigznes ABC grāmatu "Daiļās būtnes". 

 

Grāmatā izlasīsi: Getlinas apgabalā Amerikas Dienvidos dzīve rit ierasto gaitu, nekādu pārsteigumu, nekādu ievērības cienīgu notikumu, līdz vietējā skolā ierodas meitene, vārdā Līna Dukeina, kura apmetas pilsētas visvecākajā un baisākajā namā pie sava tēvoča – savādnieka Veicā Reivenvuda. Tā ir meitene, kuru Ītans Veits (kurš nepacietīgi skaita mēnešus, kad pabeigs skolu un varēs doties prom no Getlinas) redz sapņos. Sākas notikumi, kas trakā virpulī ierauj tik klusās Dienvidu pilsētiņas dzīvi.

 

Vai tiešām pilsētā, kurā nemēdz būt pārsteigumu, viens vienīgs noslēpums spēj mainīt visu...



Mīlestība var būt ierakstīta zvaigznēs... mīlestību var pavadīt lāsts.

 

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

 

 

Tavs Sieviešu Klubs