Philips konkurss: Iesūti sulu recepti un laimē jaunāko sulu spiedi!

Philips konkurss: Iesūti sulu recepti un laimē jaunāko sulu spiedi!

14. Aug 2011, 17:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Oktobris Sieviešu Klubā būs zem Bīstamo mājsaimnieču un jaunās Philips sulu spiedes zīmes! Mūs lutinās ar interesantiem pasākumiem, veselīgām receptēm un, protams, balvām!

 

Kas notiek?

 

No 7. līdz 15.oktobrim portālā Sieviesuklubs.lv norisināsies jauns recepšu un blogu konkurss. Spiežam svaigās sulas, gatavojam interesantus kokteiļus un iesūtam portālam savus fotoblogus ar receptēm, notiekti uzrakstot arī pāris teikumus par to,  kādiem dzīves mirkļiem vai kādiem nolūkiem Tavs kokteilis ir paredzēts!

 

Visas svaigo sulu fotoblogu iesūtītājas var piedalīties izlozē un 16.oktobrī laimēt Philips jauno sulu spiedi! Iegūt šo sulu spiedi varēsi gan tikai tad, ja piedalīsies izlozē klātienē!             

Kur tas notiks? Lasi tālāk!

 

Tas vēl nav viss!

 

Philips un tirdzniecības centrs "Elkor Plaza" 16.oktobrī mūs, Sieviešu Kluba meitenes, aicina uz pasākumu "Bīstamo mājsaimnieču kokteiļu ballīte", kurā tiksimies ar slaveniem dietologiem un zvaigznēm, dzersim svaigi spiesto sulu kokteiļus, piedalīsimies jaunās sulu spiedes prezentācijā un konkursos, kuros varēsim vinnēt arī citas vērtīgas balvas no Philips! Laipni aicinātas visas fotorecepšu dalībnieces un Sieviešu Kluba "bīstamās mājsaimnieces" - tiekamies 16.oktobrī plkst. 13:00 t/c ELKOR PLAZA Brīvības ielā 201– Cafe Plaza 2.stāvā! 

 

2

Lielisks veids, kā dzīvot veselīgi, baudīt svaigi spiestas sulas un kopā izklaidēties!

 

 

Seko līdzi Philips un Sieviešu Kluba jaunumiem un Tavu recepti ar komentāriem  gaidam fotoblogos! 

 

Iesūti šeit>>>