08.05 09:30-12:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 39
Sastāvdaļas:
4 konservētas persiku pusītes
2 vidēja lieluma burkani (svaigi)
250ml persiku sīrupa (no buņdžas)
20g želatīns
100ml bezpiedevu jogurts
1 ēd.k cukurs
Pagatavošana:
Burkānus,samizojam,sarīvējam uz smalkās rīves un sablenderējam biezputrā kopā ar cukuru.
Pievienojam persiku pusītes un vel visu sablenderējam.
Pievienojam jogurtu,izmaisam.
Želatīnu iemaisam persiku sīrupā,uzbriedinam un uzsildam siltu,maisam līdz želatīns izsķīdis.
Izšķīdušo želatīnu iemaisam deserta massā.
Lejam trauciņos un liekam ledusskapī uz 2 stundām.
Pasniedzam!
Svaigi un gardi!