Persiku, burkānu deserts

Persiku, burkānu deserts

16. Mar 2012, 00:00 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

 

4 konservētas persiku pusītes

2 vidēja lieluma burkani (svaigi)

250ml persiku sīrupa (no buņdžas)

20g želatīns

100ml bezpiedevu jogurts

1 ēd.k cukurs

 

Pagatavošana:

Burkānus,samizojam,sarīvējam uz smalkās rīves un sablenderējam biezputrā kopā ar cukuru.

 

Pievienojam persiku pusītes un vel visu sablenderējam.

 

Pievienojam jogurtu,izmaisam.

Želatīnu iemaisam persiku sīrupā,uzbriedinam un uzsildam siltu,maisam līdz želatīns izsķīdis.

Izšķīdušo želatīnu iemaisam deserta massā.

Lejam trauciņos un liekam ledusskapī uz 2 stundām.

 

Pasniedzam!

Svaigi un gardi!