02.04 10:00-13:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Panna cota ir Itāļu deserts, kuru taisa dažādos veidos, bet pamatā tas ir no saldā krējuma.So saldo pasniedz aukstā veidā un ar dažādām mērcēm.
Vajadzēs:
{pic:1}
-400.gr saldā krējums
-3.ēd.k cukura
-8.gr želatīna
-1/2 tējk.kanelis
-mandarīni
Pagatavošana:
{pic:2}
Katliņā lej saldo krējumu, pieber cukuru.
{pic:3}
Pieber kanēli.
{pic:4}
Uzbriedina želatīnu.
{pic:5}
Mandarīnus kārtoju šķīvīša apakšā.
{pic:6}
Kad saldais krējums uzvārījies, pielieku želatīnu un kārtīgi samaisu.
{pic:7}
Leju virsū mandarīniem un lieku ledusskapī, kamēr sastingst.
{pic:8}
Uztaisīju jāņogu mērcīti un pārkaisīju ar šokolādes skaidiņām. Gatavs.
Anna Kovaļčuka
Siekalas mutē sariesās😀