Notiks vampīru balle "Miris - līdz tumsai"

Notiks vampīru balle "Miris - līdz tumsai"

27. Mar 2011, 21:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

11. jūnijā klubā “Godvil”, Brīvības gatvē 214b, no plkst. 22:00 – 5:00, notiks VAMPĪRU NAKTS BALLE “MIRIS – LĪDZ TUMSAI”, kurā būs īpaša Šarlēnes Harisas vampīru sāgas “TRUE BLOOD” pirmās daļas “MIRIS – LĪDZ TUMSAI” (DEAD UNTIL DARK) prezentācija.

 

Visi, kas līdz 11. jūnijam “Apgāds Zvaigzne ABC” veikalos iegādāsies grāmatu “MIRIS – LĪDZ TUMSAI”, saņems ielūgumu uz balli četrām personām. Savukārt tie, kuri ieradīsies uz pasākumu ar grāmatas tematiku saistītiem atribūtiem vai kostīmos – saņems dāvanas no “Apgāds Zvaigzne ABC”.

 

“Miris – līdz tumsai” ir pirmais romāns Šarlēnes Harisas sarakstītajā sērijā par Sūkiju Stakhausu un vampīriem, tas apbalvots ar Entonija balvu, ko pasniedz mistēriju rakstniekiem. Šajā sērijā līdz šim ir izdoti deviņi romāni, kuri guvuši popularitāti visā pasaulē. Iespējams, ka tieši šajos romānos iedvesmu smēlusi slavenās “Krēslas” grāmatu sērijas autore Stefanija Meiere.

 

Romāna “Miris – līdz tumsai” galvenā varone Sūkija Stakhausa ir neievērojama viesmīle kādā Luiziānas mazpilsētas bārā. Viņa ir atturīga, savrupa un daudz netiekas ar puišiem. Ne tāpēc, ka būtu neglīta. Tā nav. Sūkijai piemīt kāda dīvainība − viņa spēj lasīt domas. Un tas attur viņu no randiņiem.

Bet tad parādās Bils. Gara auguma, tumšiem matiem, izskatīgs. Un Sūkija nedzird ne vārda, ko viņš domā. Tieši tādu puisi Sūkija visu dzīvi ir meklējusi…

Bils ir vampīrs. Romāna gaitā starp abiem uzplaukst mīlestība, kas tiek pakļauta dažādiem pārbaudījumiem. Romantisko sižeta līniju caurvij detektīvs.

Pilsētiņas mierīgo dzīvi satricinājušas vairākas slepkavības, kuru mīklainais raksturs tiek atšķetināts vien romāna beigās, tādējādi saglabājot intrigu.

 

“Izstrādāti, viengabalaini raksturi un spēcīgs, spraigs sižets, kas notur lasītāju neziņā līdz pat beigām, − tas raksturīgs šim dzirkstošajam romānam, kurā apvienota mīlestība, mistika un fantāzija.” - Publishers Weekly