Nedēļas testa produkts: Fleboxar® krēms- gels nogurušām kājām!

Nedēļas testa produkts: Fleboxar® krēms- gels nogurušām kājām!

14. Sep 2012, 14:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja Tu sūdzies par smaguma sajūtu kājās, kas radies  ilgstoši stāvošā pozīcijā darbā vai arī ilgstoši sēdošā pozīcijā ar saliektiem ceļiem; vai par krampjiem;tirpšanu; pietūkumu; paplašinātām vēnām; asinsvadiem,kas ir izspiedušies; paplašinātiem un jūtīgiem asinsvadiem, piesakies uz testiem!

 

Māmiņu kluba izvēle:

 

Īpašs piedāvājums māmiņām decembrī: pērc Fleboxar dienas krēmu un saņem dāvanā nakts krēmu!


 

Kāpēc krems-gels Fleboxar® ir tik efektīvs?

—
Tā sastāvā esošais diosmīns stiprina asinsvadu sieniņas, nodrošina tās un novērš audu pietūkumu caur ūdens noplūšanas samazināšanu un tas dara kājas vieglākas. Ja Diosmīns tiek nogādāts vēnās /lielākos asinsvados, tad tas palielina to sieniņu kontrakcijas, tādējādi tā saucamais bazālais tonuss uzlabojas. Tāpat tas būtiski palielina asins atgriešanos uz sirdi. Savukārt otra sastāvdaļa hesperidīns ir diosmīna prekursors tā iegūšanā jeb attīrīšanā no dabiskiem avotiem (citrusi, citronu, apelsīnu mizas).


Gaidīsim Tavu pieteikumu Fleboxar® testiem, norādot vārdu,uzvārdu, tālruņa numuru un pamatojumu, KĀPĒC vēlies izmēģināt šo līdzekli, līdz 8.decembra plkst.17:00 uz kristine@maminuklubs.lv. Testētāju vārdus publicēsim www.maminuklubs.lv 9.decembrī!

Gaidīsim nākamās nedēļas laikā pēc Fleboxar® uz Māmiņu Klubu Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas), lai pēc pēc nedēļu ilgas lietošanas padalītos pieredzē un savās sajūtās!

 

Īpašs piedāvājums māmiņām decembrī: pērc Fleboxar dienas krēmu un saņem dāvanā nakts krēmu!