Mūsdienīga izglītība – tālmācība

Mūsdienīga izglītība – tālmācība

20. Sep 2011, 15:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlies studēt un apgūt jaunu profesiju, bet nav laika apmeklēt studijas augstskolā? Nevari pielāgoties noteiktam lekciju grafikam? Nevēlies mācīties vakaros vai visu sestdienu, kā to piedāvā studijas neklātienē? Izmēģini tālmācības sniegtās iespējas. Māmiņu Kluba izvēle – Biznesa vadības koledža!

 

Māmiņu Klubā sākam rakstu sēriju, kurā noskaidrosim, kas īsti ir tālmācība. Kādas ir tālmācības studiju iespējas Biznesa vadības koledžā un kuros gadījumos to izvēlēties.

 

Kas ir tālmācība?


Tālmācība ir mācību forma, kas ļauj Tev pašai būt par savas dzīves noteicēju. Ja vēlies iegūt augstāko izglītību, tagad tas izdarāms pavisam ērti – tālmācība ļauj Tev pašai veidot savu mācību grafiku, apvienojot mācības ar darbu vai ģimenes dzīvi. Tālmācība ir progresīva studiju forma, ko izvēlas aizņemti cilvēki, lai taupītu laiku, apgūtu jaunu profesiju un celtu savu konkurētspēju darba devēja acīs.

 

Vai tālmācība ir piemērota Tev?


Izvēloties tālmācību, Tev jābūt motivētai un atbildīgai - gatavai rūpīgai studiju kursu apguvei. Apzinies savas esošās zināšanas, spējas, intereses, vēlmes un vajadzības un sagatavojies patstāvīgam mācīšanās procesam. Tālmācībā Tu būsi autonoma studējošā (Autonomous learner -angl.), un no Tevis tiks sagaidīta aktīva līdzdalība studiju procesā. Ja Tu apzinies savu mācīšanās stilu, Tev piemīt aktīva pieeja mācību uzdevumiem, Tu spēj uzņemties atbildību par savu mācību mērķu sasniegšanu un proti pamatot savus spriedumus, tālmācība ir domāta Tev!

 

Tālmācības iespējas Biznesa vadības koledžā


Biznesa vadības koledža ir akreditēta augstākās izglītības mācību iestādekas piedāvā iegūt profesionālo augstāko izglītību tālmācības studiju formā un mācīties no ikvienas vietas pasaulē. Biznesa vadības koledža tālmācības studiju formā piedāvā apgūt 7 programmas: tiesību zinātnes, grāmatvedību un finanšu plānošanu, komercdarbību, personāla psiholoģiju un cilvēkresursu vadību, sabiedriskās attiecības un reklāmu, tūrismu un viesnīcu servisu, kā arī iestāžu darba organizāciju un vadību. Kopš savas darbības sākuma Biznesa vadības koledžā izglītību ieguvuši jau gandrīz 1,5 tūkstoši absolventu.

 

Ja vēlies iegūt augstāko izglītību un pati plānot savu laiku, Biznesa vadības koledža ir Tava pareizā izvēle. Šeit Tu 2,5 gadu laikā iegūsi profesionālo augstāko izglītībutālmācības ceļā.

 

Studiju priekšrocības Biznesa vadības koledžā?


  • Profesionāli pasniedzēji, kvalitatīvi mācību materiāli un individuāla pieeja katram studentam.

 

  • Tālmācība ļauj apvienot mācības ar darbu un celt savu konkurētspēju darba tirgū.

 

  • Tālmācība pieejama jebkurā reģionā Latvijā vai ārpus valsts robežām.

 

  • Studenti paši plāno savu laiku – mācīties vari jebkurā sev ērtā laikā un vietā.

 

 

VAIRĀK PAR BIZNESA VADĪBAS KOLEDŽU LASI ŠEIT>>

 


Ko vēl par tālmācības studijām Biznesa vadības koledžā tu gribētu uzzināt?