Mitrini ādu pēc dušas, vannas, baseina, saunas, peldes brīvā dabā

Mitrini ādu pēc dušas, vannas, baseina, saunas, peldes brīvā dabā

04. Apr 2012, 08:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ūdens ir dabas dāvana, kas sniedz ķermenim veldzi. Smaržīga vanna, pelde jūrā vai baseinā, ātra duša karstā dienā rada brīnišķīgas sajūtas un tīrību. Vienlaikus ir jāzina, ka ādai ūdens iedarbība var gan palīdzēt, gan nodarīt pāri. Bieža un ilgstoša saskare ar ūdeni ādu kairina, bet, lietojot ziepes, āda tiek sausināta. Vari ļauties ūdens procedūrām, ja parūpējies par savu ādu, to pilnvērtīgi mitrinot.

Pēc dušas un vannas, kā arī citām ūdens procedūrām ādai vispiemērotākais ir Essex hidrogēls. Tas ir maigs losjons, kuru var lietot visam ķermenim gan mazam bērnam, gan pieaugušajam. To ir viegli uzklāt, tas ātri un pilnībā uzsūcas ādā.

Lietošana: Lieto Essex hidrogēlu uzreiz pēc ūdens peldēm.

 

Ja āda ir stipri sausa vai sakairināta, iespējams, ka Essex hidrogēls nepalīdzēs, tālab jāņem talkā Essex krēms vai Essex Plus krēms. Šie krēmi palīdzēs pabarot un mitrināt jutīgu, alerģisku ādu.

Lietošana: Essex krēmu un Essex Plus krēmu drīkst lietot pēc vajadzības. Ja ārsts ādas problēmu risināšanai ir izrakstījis kādu antibiotiku vai kortikosteroīdu ziedi, pēc dušas vispirms uz bojātā ādas laukuma jāuzklāj Essex, bet pēc tam medikaments.