Mēness kalendārs janvārim

Mēness kalendārs janvārim

30. Sep 2010, 12:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpmāk katru mēnesi varēsi saņemt profesionāla astrologa veidotu Mēness kalendāru. Mēnesim ir pakļauta mūsu dzīve, katrs notikums, nejauša apstākļu sakritība, mūsu attiecības ar pasauli, mūsu miers, mūsu uzvaras un zaudējumi. Ir tikai jāiemācās saprast šo Mēness ritmu, kas skan ikvienā no mums... Mēness kalendārs šajā ziņā būs labs palīgs!

 

1.01. Mēness Vēža zīmē.

17. Mēness diena no 16:50

Šai dienai raksturīga brīva, jauka saskarsme. Sievišķās enerģijas transformēšana. Iespējamas arī nevēlamas izpausmes, strīdi. Cilvēki kļūst ļoti jūtīgi, viegli ievainojami, bieži piesienas sīkumiem, neredzot būtisko. Nebojāsim gada sākumu ar mazsvarīgu, nebūtisku sīkumu iztirzāšanu, jo jau pēc neilga laika tas viss šķitīs nieki vien. Nebūtu vēlams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, jo intuīcija šodien atpūšas. Pavadīsim laiku jautrā draugu kompānijā, veltīsim mīlestību savai otrajai pusītei.

DARBS. Ja nu šodien jāstrādā, tad centieties padarīt tos darbus, kuri prasa lielu pacietību, precizitāti un koncentrēšanos. Svarīgu lēmumu pieņemšanu atlieciet uz vēlāku laiku.

FINANSES. Atturieties no globālu projektu, riskantu pasākumu, svarīgu lēmumu pieņemšanas. Neapdomīgs risks, neattaisnojami upuri, ko izraisa svārstīgums un iekšējo pārdzīvojumu globalizēšana.

ATTIECĪBAS. Ļoti laba diena mīlestībā slēgtai laulībai. Šī ir partnerības diena, kad sajūtam iekšējo brīvību, vēlmi mīlēt un būt mīlētiem. Aizrautība, pēkšņa iemīlēšanās. Jādomā par sekām. Nekontrolētas enerģijas var izraisīt strīdus.

VESELĪBA. Enerģētiska ārstēšana. Uzturā ieteicams lietot dabiskus, ekoloģiskus produktus. Ja rodas pat mazākās šaubas par produkta kvalitāti, atturieties no tā lietošanas!

SATIKSME. Piekasīgi gan vadītāji, gan kontrolētāji. Vēlams ievērot visus noteikumus.

SAPŅI. Negatīvs - norādīs uz problēmu, kuru iespējams atrisināt, patīkamie - esam pietiekami radoši un veiksmīgi mīlas lietās.

ZAĻIE DARBI. Var apliet puķes.

 

02.01. Mēness Lauvas zīmē no 4:41

18. Mēness diena no 18:30

Diena saistīta ar ilūziju, izmainītu, lauztu redzējumu. Pasīva, grēcīga diena, kad jācīnās ar zemiskiem instinktiem. Jāstrādā ar savu domformu, jāpārvar lepnums, nedrīkst tiesāt, tad arī paši netiksiet tiesāti. Neskopojieties ar labiem vārdiem – pretī saņemsiet to pašu. Dažādi izklaides pasākumi, kur var parādīt sevi un novērtēt citus. Liela vērība tiek pievērsta ārējam izskatam, esiet uzdevuma augstumos!

DARBS. Veiksies svētku rīkošana, prezentācijas pasākumi. Daudz darba frizieriem, meikapa speciālistiem, pieaug pieprasījums pēc perfekta izskata.

FINANSES. Šajā laikā neplānojiet ko konstruktīvu, tas jāizmanto spēku atjaunošanai pēc saspringtā darba posma.

ATTIECĪBAS. Attiecībās iestājas siltums, esam dāsni, lepni par savu otru pusīti. Vēlme klausīties uzslavas, mīlestības apliecinājumus. Atļaujiet arī citiem elpot, nesmacējiet apkārtējos ar savu vēlmi dominēt, pārlieku ietiepību. Palutiniet sevi, vienkārši atpūtieties.

VESELĪBA. Var likt par sevi manīt sirds. Izvairieties no iekšējās un ārējās emocionālās spriedzes. Vēlams attīrīt zarnu traktu un kuņģi. Pozitīvu efektu dos masāža.

SATIKSME. Vēlme braukt ātri, pārdroši. Jādomā par ceļa apstākļiem un objektīvi jānovērtē sava prasme vadīt auto.

SAPŅI. Gandrīz visi sapņi piepildās.

ZAĻIE DARBI. Šis dienas ziedi - orhidejas un visi eksotiskie augi.

 

03.01. Mēness Lauvas zīmē.

19. Mēness diena no 20:09

Astrālie kontakti. Maģisko rituālu diena. Nebūtu vēlams lielīties, skaust, jo tie ir šis dienas zemākie instinkti. Ja esat pārāk lepni, šajā dienā varētu justies aizvainoti, nesaprasti. Var paaugstināties uzbudinātība, vēlme dominēt pār citiem, valdonība. Ieteicams dedzināt sveces, ielaist gaismu sevī un pasaulē. Atbrīvoties no nevajadzīgām lietām.

DARBS. Viesu uzņemšana, prestiža, reputācijas nostiprināšana. Pēcpusdienā laiks sarunām ar priekšniecību.

FINANSES. Komercdarbībai nepiemērots laiks. Dienas otrajā pusē var plānot turpmāk veicamos darbus. Paplašināt, nostiprināt personisko autoritāti.

ATTIECĪBAS. Izmantojiet savu pievilcību kontaktējot ar cilvēkiem. Esiet dāsni, Vienkāršība palīdzēs saskarsmē. Palutiniet viens otru, šis ir arī laiks, lai uzņemtu enerģiju, bet ne to pārtērētu. Attiecību skaidrošanai nepiemērots laiks, tagad var tās tikai vēl vairāk sarežģīt.

VESELĪBA. Zarnu trakta un kuņģa attīrīšanas laiks.

SATIKSME. Nevajag skaidrot attiecības. Nepadoties riskantām idejām, tas var novest vien pie bēdīgām sekām.

SAPŅI. Pat vissliktākie - nepiepildās. Aizmirstiet tos!

ZAĻIE DARBI. Apbrīnot savus augus, teikt tiem labus vārdus.

 

04.01. Mēness Jaunavas zīmē no 4:53

20. Mēness diena no 21:44

Visu darba dienu 19. Mēness dienas ietekme, bet pašā vakarā, mainoties tai, sākam domāt par kopējām interesēm, vēlme atrasties mājās, būt ģimenes lokā. Iespēja izvēlēties, vēlme apgūt ko garīgu. Var atmest šaubas, pieņemt svarīgu lēmumu.

DARBS. Centieties padarīt tos darbus, kuri prasa lielu pacietību, precizitāti un koncentrēšanos. Svarīgu lēmumu pieņemšanu atlieciet uz vēlāku laiku.

FINANSES. Lietas skatīsiet ļoti racionāli, vadoties no praktiskā viedokļa, kas nebūt nav labākais kritērijs. Taču šīs dienas pretruna ir – nepakļauties vilinošiem piedāvājumiem, tie var nest zaudējumus.

ATTIECĪBAS. Attiecībās tiek ļoti novērtēti sīkumi, globālās lietas atstājot novārtā. Neļaujiet sīkumiem saķildot, atsvešināt jūs. Cilvēki kļūst atbildīgāki, kritiskāki paši pret sevi.

VESELĪBA. Jūtīgs zarnu trakts. Rūpīgi izvēlēties pārtikas produktus, ieteicami ekoloģiski tīri dārzeņi, augļi. Pat pie vismazākās aizdomas par apšaubāmu kvalitāti - atturieties no lietošanas. Šajā dienā lietota sāls uzlabos asins sastāvu.

SATIKSME. Neiesaka doties ceļojumos pa ūdeņiem.

SAPŅI. Parasti piepildās.

ZAĻIE DARBI. Var sēt, viss lieliski uzdīgs. Šīs dienas ziedi - fikuss, ģerānija, alveja.

 

05.01 Mēness Jaunavas zīmē.

21. Mēness diena no 23:15

Visu dienu darbojas 20. Mēness dienas ietekme. Tā piemērota dažādu jaunu darbu sākšanai. Iespējams pārvarēt visus šķēršļus, gūt uzvaru pār sevi. Var paaugstināt kvalifikāciju, sākt kādas svešvalodas apguvi.

DARBS. Kritika, koncentrēšanās uz vienu konkrētu darbu, pienākumu veikšanu. Veiksmīgs laiks dažādu darbu sākšanai – gan lieliem un nozīmīgiem projektiem, gan mazāk nozīmīgiem. Var sākt darba gaitas jaunā vietā.

FINANSES. Darījumu kārtošanas laiks dienas pirmajā pusē. Atturēties no darījumiem ar nekustamo īpašumu un zemesgabaliem.

ATTIECĪBAS. Kāpēcīšu laiks. Visu gribam izzināt, izprast, izanalizēt, salikt pa plauktiņiem. Tas var radīt neizpratni un neuzticēšanos apkārtējos. Tiek analizētas emocijas, situācijas, cilvēku uzvedība.

VESELĪBA. Labs laiks pēdu lutināšanai - noderēs vanniņas kājām, pēdu masāža. Iespējams atbrīvoties no varžacīm. Nenoslogot liesu, zarnu traktu, aizkuņģa dziedzeri. Jūtīga gremošanas sistēma.

SATIKSME. Pastiprinātā vēlme darboties, pat darbaholisms, var novest pie salīdzinoši lielas noguruma pakāpes, ja iespējams, atvelciet elpu un tad dodieties ceļā.

SAPŅI. Sapņi parasti nepiepildās.

ZAĻIE DARBI. Priekšroka tiek dota augiem ar bagātīgu lapotni. Var sēt, augi labi saasnos.


06.01. Mēness Svaru zīmē no 6:59

21. Mēness diena.

Aktīva, radoša virzība, vēlme izpausties. Mērķtiecība, sacensība. Vēlams būt sabiedrībā, darboties interešu grupās. Var mainīt darbu , dot solījumus, svarīgākais šajā dienā – būt patiesiem. Tiek izvērtētas partnerattiecības gan darba jautājumos, gan mīlestībā. Šajā laikā viegli veidojas attiecības ar cilvēkiem, taču grūti pieņemt lēmumus.

DARBS. Aktuālas kļūst partnerattiecības. Pārrunas, saskarsme, kopīgu risinājumu meklēšana. Liela vērība tiek piešķirta etiķetes normu ievērošanai.

FINANSES. Diplomātiskas pārrunas par jauniem projektiem. Neiesaka darījumus ar metālizstrādājumiem, dzīvniekiem.

ATTIECĪBAS. Šis laiks var pārsteigt. Partneri centīsies saglabāt emocionālo līdzsvaru, izvairīties no konfliktiem un gan arī to risināšanu atliks uz citu laiku. Partneris var kļūt izklaidīgs, aizmirst par kādu norunātu tikšanos un citām lietām. Nedrošība var izraisīt dusmas, sašutumu.

VESELĪBA. Jāpievērš uzmanība nierēm, urīnpūslim, gūžām. Vēlams ierobežot kafijas pauzes,

SATIKSME. Centieties koncentrēt uzmanību uz brauktuvi. Pirms došanās ceļā pārbaudiet, vai visi nepieciešamie dokumenti ir līdzi un kārtībā. Var izmantot dzelzceļa pakalpojumus.

SAPŅI. Sapņiem nav nozīmes, tos var aizmirst.

ZAĻIE DARBI. Ziedošu puķu mēslošana.

 

07.01. Mēness Svaru zīmē.

22. Mēness diena

Fāzes maiņa 12:39. Dilstošs Mēness.

Šai dienā jāprot ļauties straumei. Vērtīga pieredzes apmaiņa, var mācīt citus. Meditācijas uz TARO Arkāniem, zvaigznēm, zodiaka zīmēm. Uzmanīgi ieklausieties, ko saka sirdsbalss. Saglabājiet ticību sev, saviem spēkiem, veidojot jaunas attiecības. Izlīgšanas, piedošanas, kompromisu laiks.

DARBS. Viesu uzņemšana, reputācijas nostiprināšana. Šodien grūti koncentrēties uz atsevišķām lietām, problēmu risināšanu. Veiksies tirdzniecība.

FINANSES. Finanšu darījumiem piemērotāks laiks pēc pusdienām, nav ieteicams iegādāties metālizstrādājumus, dzīvniekus.

ATTIECĪBAS. Lai ārējās diskomforta pazīmes netraucē saskaņu ar partneri. Nedrošība, emocionālas neaizsargātības sajūta, izmainīta īstenības uztvere. Izvērtējam attiecības ar mīļajiem. Lieliskas iespējas izlīgt. Romantiskas vakariņas sveču gaismā tiks novērtētas.

VESELĪBA. Svarīgi šajā dienā ievērot diētu. Īpaši uzmanīgiem jābūt diabēta slimniekiem.

SATIKSME. Izmantot dzelzceļa satiksmi. Ceļojumu sākt labāk pēc 20:45

SAPŅI. Pareizi tulkoti, tie sniedz informāciju par problēmu risināšanas iespējām.

ZAĻIE DARBI. Rūpes par ziedošajiem augiem.

 

08.01. Mēness Skorpiona zīmē no 12:01

23. Mēness diena.

Emocionāla stresa diena. Tiek sarautas vienas attiecības un to vietā stājas citas. Šīs dienas sauklis - reformas jau saknēs. Grauj veco, sastāvējušos, rada pārmaiņas. Vēlams agresiju, neapmierinātību ar sevi pieklusināt, labāk nodoties pašanalīzei un savu trūkumu izskaušanai. Paaugstinās jūtīgums - spējam sajust draudošās briesmas.

DARBS. Šajā laikā vairāk notiek intuitīvas darbības. Vērīgums palīdz rast atbildes uz daudziem jautājumiem. Jaunu darījumu sākšanai nepiemērots laiks.

FINANSES. Dienas pirmajā pusē vēlams neplānot tikšanās ar konkurentiem, oponentiem, juridiskām iestādēm. Var plānot komandējumus, gatavot pārskatus.

ATTIECĪBAS. Nav vēlams aktivizēt seksuālo enerģiju, tas var kaitēt veselībai. Viegli ļaujamies dažādām kaislībām, kaut arī pasaule rādās ne tajās priecīgākajās krāsās. Vēlme kaut ko radikāli mainīt nedos vēlamos uzlabojumus.

VESELĪBA. Izvairieties no salšanas, ģērbieties silti. Pikanti, grūti sagremojami ēdieni, nav iekļaujami šīs dienas ēdienkartē. Jūtīgi dzimumorgāni, vēlams atteikties no seksa. Palutiniet topošās māmiņas, fiziska slodze vai sēdošs darbs šodien galīgi nevietā.

SATIKSME. Lēnāk brauksi - tālāk tiksi! Centieties neizrādīt negatīvās emocijas citiem satiksmes dalībniekiem.

SAPŅI. Sapņi ir mānīgi, tie jātulko apgriezti, ja redz sliktas lietas, tas nozīmē - viss būs kārtībā.

ZAĻIE DARBI. Apliet istabas puķes, var dot papildmēslojumu.

 

09.01. Mēness Skorpiona zīmē.

24. Mēness diena.

Šajā dienā vēlams nodarboties ar lielu, nozīmīgu plānu realizāciju. Vīrišķās enerģijas aktivizēšana un transformēšana sievišķajā. Lielas kaisles vai bezkaislīgas rīcības laiks. Šajā dienā nav sevi jāsaudzē.

DARBS. Centieties saglabāt mieru, nereaģēt uz provokācijām. Jaunas iepazīšanās, interesantas tikšanās, izpratne par citu cilvēku vajadzībām, sajūtām.

FINANSES. Vērienīgu ilglaicīgu projektu sākšanas laiks.

ATTIECĪBAS. Var pieaugt sasprindzinājums, emocionāls uzbudinājums. Dzīve rādās tumšās krāsās, esam neapmierināti ar sevi un mīļajiem. Taču arī šajā laikā gaidām pozitīvu emocionālu lādiņu, vērts pamēģināt.

VESELĪBA. Atturoties no seksa, saglabāsiet labu veselību. Fiziska slodze nostiprinās veselību.

SATIKSME. Paliek atklāts jautājums par agresīvu braukšanas manieri. Slikto omu labāk izpaust, braucot pa īpaši ierīkotām trasēm, ne ielās.

SAPŅI. Sapņi norādīs seksuālās enerģijas plūsmu, patīkami - viss kārtībā, nepatīkami - tā tiek apspiesta.

ZAĻIE DARBI. Rūpes par puķēm, var dot papildmēslojumu.

 

10.01. Mēness Skorpiona zīmē, no 20:10 – Strēlnieka zīmē.

25. Mēness diena.

Koncentrēšanās. Viss jādara mierīgi, pārdomāti, mērķtiecīgi. Informācija nāk no zemapziņas. Nevēlamas ir atkarības - viss, kas traucē prātam brīvi darboties. Dienu pavadiet mierīgā saskarsmē, neizrādiet negatīvās emocijas. Jau vakarā Mēness ieies Strēlnieka zīmē un spriedzi pārvētīs par maigām, romantiskām jūtām.

DARBS. Jāpabeidz iesāktās lietas, jaunas nesākt. Izvērtēšanas laiks. Veiksmīga tirdzniecībai.

FINANSES. Labvēlīgi biznesa braucieni, komandējumi. Mācības, zināšanu papildināšana, semināri.

ATTIECĪBAS. Vakarā īstais laiks ķerties vērsim pie ragiem - veidojiet draudzīgas attiecības ar tiem, kuri jau sen patīk. Vēlme iziet sabiedrībā, ieņemt noteiktu stāvokli.

VESELĪBA. Vakarā nav vēlamas garas pastaigas, arī trekni, grūti sagremojami produkti būtu jāizslēdz no šā vakara ēdienkartes.

SATIKSME. Beidzot iestājas miers, vadītāji kļūst likumpaklausīgi. Rodas sajūta par nepārtrauktu kontroli. Vēlams visu darīt apdomīgi, izvairīties no nejaušiem konfliktiem.

SAPŅI. No slikta sapņa jāatbrīvojas, tekošam ūdenim to izstāstot.

ZAĻIE DARBI. Necirst kokus, tie neataugs. Veco zaru retināšanu atstājiet uz citu dienu.

 

11. 01. Mēness Strēlnieka zīmē.

26. Mēness diena.

Zemes parādu kārtošanas diena. Iespējams atbrīvoties no sevi izsmēlušām, nevajadzīgām attiecībām. Šai dienā netici tam, ko redzi, cēlsirdība palīdzēs gūt no dzīves daudz vērtīgu atziņu. Laba diena spēku atgūšanai, mācīties peldēt pa straumi, nepārtērēt enerģiju. Ja iespējams, dodieties ceļā, bet ne plānveida grupas ekskursijās.

DARBS. Vēlme aktīvi darboties. Veiksmīgs darbs pedagogiem, saziņas līdzekļu darbiniekiem - ir interese par jaunu zināšanu apguvi, var virzīt projektus izglītības jomā, komunikācijā.

FINANSES. Spēka pieplūdums, iespējams īstenot projektus, kuri prasa lielu uzmanības koncentrēšanu. Diena darījumiem neitrāla, vairāk informācijas iegūšanas laiks.

ATTIECĪBAS. Vērtīga pieredzes apmaiņa ar gudru, uzticamu cilvēku, viņš varētu sniegt padomu situācijas izvērtēšanā un norādīt pareizo ceļu. Vēlme pamācīt citus, atturieties no tās, ja jums netiek prasīts padoms.

VESELĪBA. Jūtīga asinsrites sistēma, aknas, gurni. Nav vēlams nodarboties ar sporta veidiem, kuros ir slodze kājām. Tas nedos gaidīto prieku, ātri nogursiet. Trekni produkti nav šis dienas ēdieni. Ieteicami zivju ēdieni, zaļumi, dzērvenes.

SATIKSME. Ilgi braucieni, ceļojumi uz ārzemēm, bet ne kalniem. Satiksmes dalībnieki uzmanīgāki, pieklājīgāki.

SAPŅI. Sapņi piepildās.

ZAĻIE DARBI. Šis dienas augi - palmas, balzamīnes. Var apgriezt augļu kokus un krūmus, cīnīties ar kaitēkļiem.

 

12.01. Mēness Strēlnieka zīmē.

27. Mēness diena no 7:17

Atklāsmju diena. Meditācijās var gūt intuitīvu izpratni, izziņu. Ļoti mistiska diena. Tā vedina, aicina, maina. Dvēseles viļņi, garīgas pārmaiņas. Iespēja rast izeju no sen mokošas, grūtas situācijas. Šis dienas tēma - garīgo jautājumu risināšana, par sadzīvi padomāsim citā laikā.

DARBS. Veiksies cilvēkiem, kuru darbs saistīts ar ceļošanu, par klientu trūkumu nevajadzētu sūdzēties. Mašīnu, sadzīves tehnikas remonts. Var turpināt zinātniskos pētījumus, eksperimentēt.

FINANSES. Laiks maksāt rēķinus. Komercdarbībai, uzņēmējdarbībai laiks līdz 13:45, pēcpusdienā nekārtojiet attiecības ar konkurentiem, nav vēlams pieņemt dāvanas, darījumu kārtošanu juridiskajās iestādēs arī vēlams atlikt.

ATTIECĪBAS. Salīdzinoši harmonisks laiks. Iespēja noenkuroties dzīves klejojumos. Sentimentāla diena, var klausīties mūziku, vēlama atpūta dabā, bet ne ilgas pastaigas.

VESELĪBA. Šajā dienā ieteicamas ūdens procedūras. Elpošanas procedūras dos labu efektu. Pēc iespējas atslogojiet gurnu daļu, kājas. Masāža, kontrastduša.

SATIKSME. Veiksmīgs laiks ceļojumiem pa jūru. Ilgi izbraucieni, bet ne uz kalniņa.

SAPŅI. Šajā diennaktī redzētie sapņi piepildās. Tie var dot intuitīvu norādi, lietu patieso būtību.

ZAĻIE DARBI. Var apgriezt augļu kokus un krūmus, cīnīties ar kaitēkļiem.

 

13.01. Mēness Mežāža zīmē no 6:54

28. Mēness diena no 8:03

Diena saka - visā ir jēga. Plānošanas, projektēšanas, virzības, stabilitātes laiks. Spēja mazajā ieraudzīt lielo. Darbības materiālo labumu gūšanā, urdīs domas tikai par peļņas gūšanu. Vēlams ieviest kārtību mājoklī, atbrīvoties no vecām, neizmantotām lietām, paši sajutīsieties labāk, pat nenožēlosiet savu veikumu.

DARBS. Pabeidziet iesākto, sen nepabeigto darbu, tas šodien izdosies salīdzinoši vienkārši. Veiksmīga materiālās dabas jautājumu risināšana.  Centieties noturēties uz harmoniska viļņa.

FINANSES. Labvēlīgs laiks finanšu jautājumu risināšanai. Pareizais risinājums rodas pats no sevis. Zemesgabalu iegāde, nekustamā īpašuma darījumi.

ATTIECĪBAS. Var rasties vēlme būt vienam, taču jāsaprot, ka arī pabūt ar sevi, sakārtot savas garīgās un materiālās lietas, ir visnotaļ lietderīgi. Tikai, reizēm šā laika izjūtas tiek pārprastas, tulkotas kā vienaldzība un vēsums. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, emocionālu jautājumu risināšanai būs atbilstošāks laiks.

VESELĪBA. Vēlams attīrīt ādu, veikt dažādas kosmētiskas procedūras. Nepārslogot redzi. Akcents - mugurkauls. Sāpes šajā apvidū norāda uz nepareizu enerģijas plūsmu. Rūpes par krūtīm, ieteicami vingrojumi skaistu un stingru krūšu veidošanai.

SATIKSME. Laiks kalniem!

SAPŅI. Viedi sapņi, iespējams ieraudzīt savu nākotni, tikai paša ziņā, vai labais sapnis īstenosies dzīvē.

ZAĻIE DARBI. Var sēt sakņaugus. Atbrīvot teritoriju no nevajadzīgiem krūmiem, attīrīt dzīvžogus. Kāpostu skābēšanas laiks.

 

14.01. Mēness Mežāža zīmē.

29. Mēness diena no 8:35

Šai dienā notiek enerģiju cīņas. Ir jāuzvar gaišajam. Labvēlīga sveču dedzināšana, vīraka kvēpināšana. Jācep maize - tā nes svētību mājās. Jāizvairās no drūmām, sliktām domām, uzbāzīgiem cilvēkiem. Diena nav piemērota plānošanai, pat domu līmenī. Dažādi solījumi, nākotnes prognozēšana, arī neveiksmīgi, tie nepiepildīsies.

DARBS. Diena piemērota tikai vienkāršu ikdienas darbu veikšanai. Samazinās enerģijas daudzums, cilvēki kļūst pasīvi.

FINANSES. Šīs dienas fons norādīs uz problēmām, kuras jārisina. Komercdarbībai nepiemērots laiks. Partneri, iespējams, solīs zelta kalnus, iespējas labi nopelnīt, bet realitātes var izveidoties drūmas.

ATTIECĪBAS. Pasmaidiet, drīz viss sakārtosies! Jācenšas atbrīvoties no drūmām domām, bezcerības, skumjām. Ieteicams atteikties no iegribu apmierināšanas, arī seksuāliem kontaktiem.

VESELĪBA. Var attīrīt karmu, noņemt lāstus. Pirms gulētiešanas noteikti nepieciešama duša, lai atbrīvotos, aizskalotu visu negatīvo.

SATIKSME. Šīs dienas notikumi norādīs uz problēmām, kuras gaida risinājumu; arī, ja gadās saņemt sodu, vēlams neuzdot jautājumus, bet analizēt savu rīcību.

SAPŅI. Sapņi maldinoši.

ZAĻIE DARBI. Turpinām sakopt apkārtējo vidi, izmest nevajadzīgās lietas. Tīk kaktusi.

 

15.01. Mēness Mežāža zīmē, Ūdensvīra zīmē no 19:17

30. Mēness diena 8:56

1. Mēness diena no 9:11

Fāzes maiņa 9:11. Jauns Mēness.

Saspringts rīta cēliens. Iepriekšējo Mēness dienu rezumējumam līdz jauna Mēness cikla sākumam tikai dažas minūtes. Tās ieteicams izmantot, lai pabeigtu iesāktos darbus, bet nesteidzieties ar jaunu plānošanu. Pacentieties uzturēt možu garu, pozitīvu attieksmi pret dzīvi, jo tā būs nākamā Mēness cikla vadlīnija. No 9:11 darbs ar domformu, plānošana, pēc iespējas detalizēta, sapņošana par nākotnes vīziju, dos rezultātus jau šajā mēnesī, tiem gan jābūt pozitīvi tendētiem arī uz apkārtējiem. Citam bedri nebūtu vēlams rakt.

DARBS. Dažas minūtes iesākto darbu pabeigšanai un dienas garumā plānošana, ideju ģenerēšana.

FINANSES. Finanšu darījumiem vēlamais laiks - pēcpusdiena līdz pat vakaram. Darījumi ar nekustamiem īpašumiem, zemesgabaliem.

ATTIECĪBAS. Piedot draugiem un nedraugiem. Plānot, sapņot par skaisto attiecībās.

VESELĪBA. Uzmanība veltāma ādai, kauliem, īpaši jāuzmana mugurkauls. Vēlams samazināt fizisko slodzi, tā sevi pasargājot no iespējamām traumām. Var atļauties sātīgas pusdienas.

SATIKSME. Vēlme riskēt un dažādi izaicinājumi samazinājušies, bet par noteikumiem gan der atcerēties - kā iesāksiet šo dienu, ap 9:11, tā arī veiksies viss nākamais Mēness cikls.

SAPŅI. Sapņi nebūtiski, par tiem var aizmirst.

ZAĻIE DARBI. Līdz vakaram vēl var paspēt darboties dārzā, cīnīties ar kaitēkļiem.

 

16.01. Mēness Ūdensvīra zīmē.

2. Mēness diena no 9:11

Esam kāri uz pozitīvu novērtējumu, uzslavām, mīlestības apliecinājumiem. Jābūt dāsniem pret citiem, tad saņemsiet pretī to pašu. Pasniedziet kādam dāvanu, var palutināt sevi, iegādājot kādu sen kārotu lietu. Aktīvai plānu realizācijai vēl nav pienācis īstais brīdis, vēl jākrāj spēki un jānoslīpē nianses.

DARBS. Pienācis laiks reformām, uzlabojumiem. Liela darba slodze apkalpojošās sfēras darbiniekiem. Vēlams biežāk atpūtināt kājas.

FINANSES. Var ķerties pie riskantiem projektiem, eksperimentēt, reformēt. Tas atmaksājas. Azartspēles, loteriju laiks.

ATTIECĪBAS. Attiecībās atdzīvojas emocionalitāte, iekšējā brīvība, atraisītība. Tajā pašā laikā neciešam nekādus ierobežojumus no partnera puses. Vēlme sevi palutināt, tai ļaujamies.

VESELĪBA. Saudzējiet nervu sistēmu, radiet mieru un labsajūtu tai. Kājas var ātrāk nogurt, neplānojiet tālas pastaigas. Ieteicami augļi, dārzeņi, putras. Ja ļoti kārojas ko neveselīgu, tad šoreiz drīkst padoties kārdinājumam.

SATIKSME. Satiksmes dalībnieki neprognozējami, labāk ievērot drošu distanci.

SAPŅI. Sapņi nav patiesi, tiem nevar ticēt.

ZAĻIE DARBI. Dārzniekiem atpūtas laiks.

 

17.01. Mēness Ūdensvīra zīmē.

3. Mēness diena no 9:22

Nedrīkst ļaut izpausties negatīvajai enerģijai, tā jāizmanto, lai attīstītos. Agresivitāte var norādīt uz enerģijas pārpalikumu, kuru cilvēks nezina kur likt. Šajā diena var sāpēt galva, tas liecina par pārāk lielu negatīvo domu daudzumu. Šajā dienā var notikt daudz dažādu negaidītu, neplānotu situāciju. Cilvēki cenšas celt savu pašapziņu, demonstrējot pārspīlētu brīvību, neatkarību.

DARBS. Vairāk pievērsties fiziskajam darbam. Emocionāli grūti sadarboties ar citiem, katrs vēlas būt un parādīt sevi no visekstravagantākās puses. Ideju pārpilna galva, tikai kurš tās realizēs?

FINANSES. Var riskēt, reformas, eksperimenti, riskanti projekti. Tas viss šajā dienā. Līgumu slēgšanu gan atlieciet uz citu dienu.

ATTIECĪBAS. Iekšējās brīvības alkas, kas robežojas ar despotismu, var nostādīt neveiklā situācijā. Rodas vēlme dalīties savos pārdzīvojumos, domās, idejās, sentimenta uzplūdi.

VESELĪBA. Fiziska slodze palīdzēs atbrīvoties no liekās enerģijas. Vēlams saudzēt nervu sistēmu, locītavas.

SATIKSME. Uzmanīgi ar auto vadīšanu. Diena nepiemērota, lai dotos izbraucienos.

SAPŅI. Sapņi reti piepildās, taču tie var sniegt informāciju par jūsu spēkiem.

ZAĻIE DARBI. Dārzniekiem atpūtas diena.

18.01. Mēness Zivju zīmē no 8:18

4. Mēness diena.

Verbālās maģijas diena. Vārda spēka maģija. Ieteicams darboties ģimenes lokā, apgūt dzimtas tradīcijas. Jāattīra dzimtas koks. Nav vēlams atgriezties pie jau izdzīvotām situācijām. Iepērkoties rūpīgi izvērtējiet, vai tas ir tiešam nepieciešams pirkums, vai tikai kaprīze. Nedrīkst baudīt aizliegto augli. Diena veltāma sarunai ar savu sargeņģeli.

DARBS. Vēlams darbs vienatnē. Kolektīvs šajā dienā var tikai sarūgtināt.

FINANSES. Nosūtiet svarīgus dokumentus, bandroles, šajā dienā noteikti nepieciešams sūtījumu apdrošināt.

ATTIECĪBAS. Pirms pieņemat lēmumu, rūpīgi izsveriet visus par un pret. Vairāk tiecamies noticēt visam brīnumainajām. Alkstam pēc estētiska pārdzīvojuma, esam sapņaini, alkstam romantikas. Medusmēneša laiks.

VESELĪBA. Palielinās iespējas saslimt ar kādu infekcijas slimību, alerģiskas reakcijas. Pierastās medikamentu devas šajā laikā var samazināt, vēlams ierobežot kafijas patēriņu. Atteikties no alkohola lietošanas.

SATIKSME. Šodien nav vēlama nekādu apreibinošo vielu lietošana. Pat pieļaujamo promiļu robežās.

SAPŅI. Šis dienas sapņi norāda uz problēmām, to risināšanu atstājot katra paša ziņā.

ZAĻIE DARBI. Dienas ziedi - krizantēmas.

19.01. Mēness Zivju zīmē.

5. Mēness diena no 9:38

Šodien apzināti pieveram acis uz dažādām nepilnībām. Vēlme skatīt visu harmoniski rada iluzoru pasauli, pieņemam vēlamo par realitāti. Alķīmiskas pārvērtības. Viss iesāktais noteikti jāpabeidz. Var pastiprināties reliģiozas jūtas. Viegli izprotam notikumu, lietu, parādību apslēpto būtību. Sirds vēlas smalki un dziļi just.

DARBS. Pēc iespējas objektīvāk izvērtēt savas radošās potences. Nepakļauties svešai ietekmei.

FINANSES. Saasinās intuīcija. Pienācis radošo ieceru īstenošanas laiks. Tiek novērtēti mākslas darbi.

ATTIECĪBAS. Jāatsakās no visiem kārdinājumiem. Jāizvērtē dzīves prioritātes, jāizvirza dzīves mērķi. Romantikai labāk izvēlēties patīkamu mūziku, teātra vai izstādes apmeklējumu, vīna baudīšanu atliekot uz citu tikšanās reizi. Rozā briļļu laiks.

VESELĪBA. Laba diena sārņu izvadīšanai. Ieteicams uzturēties svaigā gaisā. Nepieciešams rūpēties par pēdām.

SATIKSME. Joprojām tabu visām apreibinošajām vielām. Var doties ceļojumā pa ūdeni, uz ārzemēm.

SAPŅI. Norādoši sapņi.

ZAĻIE DARBI. Šai dienai atbilstošie ziedi - krizantēmas. Intuīcijas vadīta darbošanās ar zaļajiem draugiem.

20.01. Mēness Zivju zīmē.

Mēness Auna zīmē no 20:37

6. Mēness diena no 9:45

Jauka diena partnerībai. Sajūtam otru no pusvārda, spējam saskatīt nākotnes notikumu gaitu. Labi būt brīvam neatkarīgam. Radoša pieeja problēmu risināšanā. Ieklausieties intuīcijas balsī, tā pateiks priekšā interesantus risinājumu veidus.

DARBS. Radošo vēlmju īstenošanas laiks. Līdz vakaram aktīva interese par dažādiem mākslas darbiem.

FINANSES. Novērtējiet patieso stāvokli, pieņemiet realitātes. Nav laiks visu sasniegto noliegt. Komercdarbībai neitrāla diena.

ATTIECĪBAS. Visu dienu valda sentimentāls noskaņojums, arī rozā brilles nekur nav pazudušas. Varbūt vienatne ļaus izprast lietu būtību. Pieņemiet visu, kā ir, nekurnot par sevi un partneri.

VESELĪBA. Pirts procedūras padarīs jaunākus. Ieteicama aromterapija. Bronhu, plaušu ārstēšana.

SATIKSME. Līdz 20:37, kad Mēness ieiet Auna zīmē, var doties ceļojumā pa ūdeņiem, pēc tā tieši šie ceļojuma veidi nav ieteicami.

SAPŅI. Sapņi var norādīt uz nepabeigtām lietām, kuras nepieciešams atrisināt.

ZAĻIE DARBI. Intuīcijas vadīta darbošanās.

21.01. Mēness Auna zīmē.

7. Mēness diena no 9:53

Gaisa enerģijas diena - vārdi nedrīkst apsteigt domu. Ļauni novēlējumi spēj pēkšņi piepildīties. Visa dzīvā daba ļoti jūtīgi reaģē uz katru pateiktu vārdu. Īpaši bīstami ir meli, arī tie var piepildīties. Negatīva rīcība pret citiem samezglo paša karmu. Diena piemērota valodas attīrīšanai, korekcijai. Emocionālā spriedze palielinās, ekstremālas situācijas, rupjība.

DARBS. Iespējams atbrīvoties no sen apnikušām attiecībām, beidzot ir dūša pateikt visu, kas sakrājies uz sirds, tikai izvēlieties bezkonfliktu veidu. Saudzējiet sevi.

FINANSES. Priekšroka tiek dota tiem darījumiem, kurus iespējams ātri pabeigt. Ja ir aizdomas, ka varētu būt kādi sarežģījumi ar noslēgšanas laiku, tad labāk atlieciet to uz vēlāku laiku. Autoritātes, prestiža, reputācijas nostiprināšanas pasākumus plānot līdz 13:45 vai arī pēcpusdienā – no 17:15

ATTIECĪBAS. Partneriem nosliece uz konfliktēšanu. Pat vismaigākais cilvēks var kļūt agresīvs un rupjš. Centieties šajā ugunskurā nepiemest arī savu pagalīti.

VESELĪBA. Saudzējiet galvu tiešā un pārnestā nozīmē. Šajā dienā var sāpēt galva, nogurt acis. Izvairieties no stresa, pārpūles.

SATIKSME. Atturēties no ūdeņiem. Agresīvs vadīšanas stils, satiksmes dalībnieku rīcība nav prognozējama. Padomājiet ar galvu, vai arī jums ir jāpakļaujas vispārējai trauksmei.

SAPŅI. Sapņi pravietiski, ātri piepildās.

ZAĻIE DARBI. Var sēt zaļumus, kuri paredzēti ātrai lietošanai.

22.01. Mēness Auna zīmē.

8. Mēness diena no 10:02

Piedošanas diena. Visas nebūšanas iespējams vērst par labu. Diena veiksmīga pozitīviem avantūristiem un tiem, kuri spēj uzupurēties. Šis laiks saistīts ar ugunīgām enerģijām. Tiem, kuri neprot rīkoties ar uguni, jābūt īpaši piesardzīgiem. Samaziniet stresa iespējamību, kontrolējiet savas izjūtas, nepārvērtējiet savas iespējas.

DARBS. Laiks sarunām ar vadību, jautājumu kārtošana iestādēs pēc 13:45.

FINANSES. Var doties darījumu braucienos, komandējumos, vēlams neizmantot ūdens satiksmes līdzekļus. Vēlams pirkt tekstilizstrādājumus, rotaslietas, dārglietas.

ATTIECĪBAS. Attiecībās joprojām valda zināma spriedze. Tā nebūtu jākliedē ar saspringtu rosīšanos mājās, tas tikai atņems spēkus. Labāk mierīgi atpūtieties.

VESELĪBA. Ja iespējams, mierīgi atpūtieties, var badoties ar ūdeni. Atjaunojošas procedūras.

SATIKSME. Drošs risks, objektīva savu spēju un iespēju novērtēšana. Atturieties no vēlmes pārsniegt braukšanas ātrumu.

SAPŅI. Sapņi šajā dienā var norādīt uz cilvēka patieso misiju, dzīves jēgu.

ZAĻIE DARBI. Intuīcijas vadīta darbošanās.

23.01. Mēness Vērša zīmē no 6:40

9. Mēness diena no 10:14

Fāzes maiņa 12:53. Augošs Mēness.

Nevēlēšanās saskatīt realitātes. Greizais spogulis. Baltajā redzam melno un otrādi. Ilūziju, māņu, saindēšanās diena. Vēlams skatīties patiesībai acīs, lai cik tā arī būtu skarba. Emocijas noplok, cilvēki jūtas mierīgi, droši. Bet arī grūti izkustināmi no vietas, domas raisās lēni, reakcija gausāka.

DARBS. Darba diena kā radīta ierasto, rutīnas darbu veikšanai. Dienas fons - flegmatisks, reakcija gausa.

FINANSES. Biznesa lietu kārtošanu atlikt uz vēlāku laiku, jo varam nepamanīt kļūdas un nespēt laicīgi noreaģēt. Mājas, saimniecības lietu iegādes laiks.

ATTIECĪBAS. Ja vēlaties veikt kādus uzlabojumus mājoklī, kas veicinātu komfortu un labklājību, pienācis laiks sarunām ar oru pusīti. Arī ikdienas sadzīvisko problēmu risināšana būs bez spriedzes. Taču negaidiet ātru reakciju, nāksies jautājumu atkārtot, varbūt vairākas reizes.

VESELĪBA. Seksuālie kontakti nevēlami. Noder attīrošas procedūras. Slimību un noskaudumu apzināšana un attīrīšana.

SATIKSME. Vēlme maksimāli tuvu piebraukt galamērķim. Iespējams, kāds kaimiņš jau noparkojis savu mašīnu jūsu iemīļotajā vietā pie parādes durvīm. Nedusmojiet, arī viņam radās vēlme paslinkot.

SAPŅI. Sapņi var būt provokatoriski, taču nav iemesla satraukumam, jau no rīta viss pagaisīs.

ZAĻIE DARBI. Var mēslot puķes, sagatavot zemi pirmajiem sējumiem podiņos.

24.01. Mēness Vērša zīmē.

10. Mēness diena no 10:30

Diena labvēlīga ģimenei, celtniecībai, nesavtīgai darbībai. Iespējams sākt jaunas, nopietnas attiecības, jo visu saskatām patiesi. Darbības ir apzinātas, tās nes cerētos rezultātus. Cilvēkus pārņem miers un drošības sajūta. Kaislības ir norimušas, darbs produktīvs, kas var būt labāks par šo sajūtu! Neskumstiet, ja jūtaties vientuļi, pamesti, arī šādas izjūtas var būt, varbūt kādas sen kārotas lietas iegāde uzlabos garastāvokli.

DARBS. Jebkurš sāktais darbs būs veiksmīgs. Atrisinās naudas jautājumi. Neveicas ar dāsnuma izrādīšanu, vēlme visu paturēt sev ir samērā stipra.

FINANSES. Diena piemērota komercdarbībai. Veiksies gan dažādu žanru mākslas darbu radīšana, gan tirdzniecība. Atkal pienācis laiks padomāt par uzkrājumu veidošanu.

ATTIECĪBAS. Iespējas izlīgt, izbeigt konfliktu, nesaskaņas mājās. Jāpanāk solīti pretī otram, jātiecas uz savstarpējo sapratni, šīs dienas fons to ļauj mierīgi sasniegt.

VESELĪBA. Ieteicama tvaika pirts, kontrastduša. Svētais ūdens, sudraba vai kvalitatīvs minerālūdens. Profilaksei noderēs ārstniecības augu tējas. Jutīgs kakls, balss saites, vairogdziedzeris. Pasaudzējiet tos.

SATIKSME. Vēlme pēc komforta saglabājas. No garāžā esošajām šodien priekšroka tiks dota lielākajai vai komfortablākajai.

SAPŅI. Sapņi, lai cik tie skaisti būtu, paliek tikai sapņi. Tie nepiepildās.

ZAĻIE DARBI. Ja ir vēlme ko iesēt, tad droši to dariet. Asniņi priecēs.

25.01. Mēness Vērša zīmē.

Dvīņu zīmē no 13:12

11. Mēness diena no 10:56

Pilnīga enerģijas pārvaldība. Dienu labi izmantot astrāla attīrīšanai, lūgšanām un citām attīrošām darbībām. Drosmīgie atbrīvojas no bailēm un virzās tālāk pa savu ceļu. Svarīgi visu iesākto izpildīt līdz galam. Jāizvairās no strīdiem un personiskiem kompleksiem. Pēcpusdienā cilvēki kļūst aktīvāki, sabiedriskāki. Tiek akcentētas cilvēka ekstravertās īpašības. Viegli tiek nodibināti jauni sakari.

DARBS. Darbs, kas saistās ar komunikāciju, cilvēkiem pastiprinās vajadzības pēc jauniem kontaktiem. Vēlāk gan notiek liela atsijāšana. Bieži tiek veikti nevajadzīgi pirkumi, tas viss – pakļaujoties impulsiem. Pasniedzējiem – lekciju sagatavošanas laiks. Cilvēkiem, kuru darbs saistīts ar datoru, pārslodze plecu daļai, ja iespējams laicīgi plānot darbus, tad šo dienu vajadzētu atslogot.

FINANSES. Veicas finanšu darījumu kārtošana, piebilde gan - jāizlasa visi līguma punkti.

ATTIECĪBAS. Jautrība, laiks patīkamiem kontaktiem. Jāseko līdzi tam, ko saka. Šīs dienas fons - gaisīgums, vieglprātība, nepacietība. Vēlme dalīties savos iespaidos, pārdzīvojumos.

VESELĪBA. Jutīgs mugurkauls. Elpošanas ceļu, plaušu pastiprināta jutība pret piesmēķētām telpām, ielās – izplūdes gāzēm. Ieteicama pastaiga ārpus pilsētas vai parkā.

SATIKSME. Aktīvi braucēji, bieži neprognozējami, pārgalvīgi, nepacietīgi.

SAPŅI. Sapņiem nav lielas nozīmes, nepievērsiet uzmanību.

ZAĻIE DARBI. Var sēt un stādīt visu, kas vijas.

26.01. Mēness Dvīņu zīmē.

12. Mēness diena no 11:38

Kosmiskās mīlas enerģijas diena. Meklējam ideālu mīlu. Garīga dziedniecība. Var dziedināties ar dabas veltēm. Cilvēki no vienas puses rod spēku atklātai sarunai, bet no otras - cenšas noslēpt savu īsto būtību. Reakcijas vētrainas, taču virspusējas un seklas. Viegli pakļaujas suģestijai, svešai ietekmei.

DARBS. Pasniedzējiem ražīgāka dienas pirmā puse, tad vēlams ieturēt pauzi līdz 13:45

FINANSES. Darījumu kārtošanai atvēliet dienas pirmo pusi. Visumā ne sevišķi piemērota diena komercdarbībai.

ATTIECĪBAS. Brīva komunikācija, jaunu paziņu loka paplašināšana, jautājums, cik vērtīgi ir tie cilvēki, ar kuriem tiek nodibinātas attiecības.

VESELĪBA. Aktīva elpošanas ceļu profilakse. Zāļu tēju lietošana.

SATIKSME. Vēlams visu uzmanību veltīt brauktuvei, taču sastrēgumus var izmantot lietderīgāk, ja nu aiz blakus joslā esošas mašīnas stūres sēž kāda būtne...

SAPŅI. Šajā diennaktī redz viedus sapņus. Tiem var uzticēties.

ZAĻIE DARBI. Sēšana. Šodien patīk visi ziedi, interesi izraisa papardes.

27.01. Mēness Dvīņu zīmē.

Vēža zīmē no 16:02

13. Mēness diena no 12:41

Mācības, kontakti grupās. Informācijas uztveršanas diena. Rakstu zīmes, ornamenti, simboli, vitrāžas. Darbs ar karmu - pa diedziņu vērpj dzīvi. Darbs ar laiku. Cilvēki kļūst viegli ievainojami, ieraujas sevī. Noskaņojums visnotaļ svārstīgs. Tiek akcentēti iekšējie pārdzīvojumi, ignorējot notikumus pasaulē.

DARBS. Šī diena nav piemērota jauniem iesākumiem. Tirdzniecībai piemērots laiks.

FINANSES. Komercdarbībā jāizvērtē piedāvājumi, bet galīgo atbildi gan vēl nebūtu vēlams dot.

ATTIECĪBAS. Pēcpusdienā aktīvās komunikācijas vēlme pazūd, ir citi kritēriji, vēlme pabūt divatā, mājās. Var izpausties jūtas, kuras ilgu laiku apspiestas. Šīs dienas Mēness ietekmē meklēs taciņu uz jūsu sirdi.

VESELĪBA. Ieteicamas kosmētiskas procedūras, sejas maskas. Viegli noņemt kārpas, dzimumzīmes. Neiesaka badoties. Vēlams iet saunā. Pārtikā lietot vairāk veselīgu produktu.

SATIKSME. Rodas dažādi izaicinājumi.

SAPŅI. Sapņi piepildās.

ZAĻIE DARBI. Aplejiet istabas puķes. Var cīnīties ar kaitēkļiem, sēt lapu dārzeņus.

28.01. Mēness Vēža zīmē.

14. Mēness diena no 14:07

Jāatbrīvojas no sliktā sevi. Paša nepilnības traucē virzīties uz priekšu, depresīvs garastāvoklis - saskarsmi ar citiem. Nav vēlams smēķēt, izsaukt garus, nodarboties ar dažādiem maģiskiem rituāliem. Vislabāk šo dienu veltīt darbam, pēc iespējas vairāk padarot.

DARBS. Jaunie darba piedāvājumi jāapdomā, jāizrunā visas detaļas un sīkumi.

FINANSES. Visnotaļ veiksmīga diena kontraktu, līgumu slēgšanai, tos gan derētu rūpīgi izlasīt un pārrunāt ar darījumu partneri.

ATTIECĪBAS. Partneri kļūst ļoti jūtīgi, viegli ievainojami. Noskaņojums svārstīgs, ļaujamies impulsiem, neapdomīgi riskējam, atļaujamies nepārdomātus upurus.

VESELĪBA. Ieteicama pastaiga gar jūru. Vēlamas sāls procedūras. Jutīgs kuņģis - noderēs minerālūdens, atturēšanās no pikantiem, grūti sagremojamiem ēdieniem. Uzmanība jāpievērš krūtīm, plaušām, aknām, žultspūslim. Mugurkaula, locītavu dziedināšanas laiks.

SATIKSME. Braukšana samērā juceklīga. Cilvēki ļaujas impulsu varai - grūti prognozēt citu darbības. Var doties ceļojumā pa ūdeni, bet ne uz kalniem.

SAPŅI. Sapņi nesniedz informāciju.

ZAĻIE DARBI. Rūpes par istabas augiem, cīņa ar kaitēkļiem.

29.01. Mēness Vēža zīmē.

Lauvas zīmē no 16:10

15. Mēness diena no 16:10

Tilts starp zemāko un augstāko pasauli. Kārdinātāja čūska. Jāpārvar tieksmes, jābūt tīram, citādi cieš astrāls. Askētisms. Šajā dienā jābūt spēcīgam, patiesa, taisnīgam. Pats savas laimes kalējs. Saasinātas emocijas, diapazons – no viscēlākajām līdz galēji nospiedošām, pat negatīvām. Romantiska filma, nostalģiskas atmiņas var izraisīt asaru plūdus.

DARBS. Darbs saistīts ar mājīguma, ērtu apstākļu radīšanu. Veiksies tirdzniecība.

FINANSES. Darījumu laiks - ļoti agras rīta stundas, pēcpusdienā jau ne tik veiksmīgi.

ATTIECĪBAS. Vēlme pastrādāt dažādas muļķības. Vēlams iegrožot savas emocijas, kaislības un vēlmes. Tā izvairoties no dārgās maksas par vājuma brīdi.

VESELĪBA. Veselīga diētas ieturēšana. No rīta jutīgs kuņģis, pēcpusdienā jau var sevi likt manīt sirds un mugura. Samaziniet slodzi, izvēlieties viegli sagremojamus produktus.

SATIKSME. Kustība neitrāla.

SAPŅI. Viedi sapņi, kuros redz problēmas un to risināšanas ceļus.

ZAĻIE DARBI. Apcirpt augļu kokus un krūmus.

30.01. Mēness Lauvas zīmē.

16. Mēness diena no 17:28

Fāzes maiņa 8:08. Pilns Mēness.

Viena no tīrākajām dienām. Svarīgi saglabāt mieru. Tā var atnest īslaicīgu svētlaimi, kas nomainīsies ar sarūgtinājumu, īpaši tas attiecas uz mīlas jomu. Jācenšas atturēties no laiskošanās, kaitīgām ietekmēm, jākontrolē sava rīcība.

DARBS. Vēlamies, lai mūsu darbs tiktu novērtēts, šoreiz nav tik svarīga materiālā puse kā uzslava par labi paveiktu darbu. Atzinības un cieņas izrādīšana. Patiks rotaslietas, dažādi ekskluzīvi interjera priekšmeti, kas norāda uz saimnieka pārticību.

FINANSES. Finanšu ieguldījumi var būt nepārdomāti, tāpēc vairākas reizes jāpārdomā, vai tiešam tas dos peļņu, varbūt tā ir tikai kaprīze.

ATTIECĪBAS. Pacilāts un možs garastāvoklis. Liekas, ka visa pasaule ir pie mūsu kājām. Vēlamies saņemt labus vārdus, komplimentus, taču jāatceras, ka arī mūsu otra pusīte jūt to pašu, neskopojieties ar labiem vārdiem.

VESELĪBA. Pašsajūtas korekcija - sakiet, ka esat veseli, un tādi būsiet! Saudzējiet sirdi gan no fiziskas, gan emocionālas pārpūles.

SATIKSME. Salīdzinoši droša braukšana, ja tiek respektēti arī citi satiksmes dalībnieki.

SAPŅI. Parasti piepildās, taču nepieciešams pareizs skaidrojums.

ZAĻIE DARBI. Rūpes par orhidejām un citiem eksotiskajiem augiem.

31.01. Mēness Lauvas zīmē.

Jaunavas zīmē no 15:23

17. Mēness diena no 19:08

Visu dienu darbojas iepriekšējās dienas labās noskaņas mīlā, ģimenē, tuvās attiecībās. Svarīgi saglabāt mieru, mērenību. Vakarā mainās Mēness diena, tad arī baudīsim brīvu, jauku saskarsmi ar partneri. Iespējama iemīlēšanās no pirmā acu skatiena. Jādomā par sekām.

DARBS. Ieteicams darīt darbiņus, kas saistīti ar tīrīšanu. Pārlieku aktivitāte darba vietā netiks novērtēta. Visu ar mēru.

FINANSES. Nav sevišķi piemērota darījumiem. Veiksmīga ceļojumiem, atpūtas braucienu organizēšanai.

ATTIECĪBAS. Laba vēlme nevar radīt ļaunus augļus. Dienu vēlams pavadīt harmoniski. Izvairieties no agresijas uzplūdiem. Mūziku vēlams klausīties pieklusinātos toņos. Neskopojieties ar komplimentiem, uzslavām.

VESELĪBA. Saudzējiet sirdi, nepalieliniet slodzi. Ja parādās sāpes krūšu apvidū, tas ir rādītājs par nepieciešamību konsultēties ar ārstu.

SATIKSME. Var doties ceļā. Katrs par sevi pārliecināts, jūtas ceļu karalis.

SAPŅI. Norāda uz iekšējām problēmām.

ZAĻIE DARBI. Var apgriezt augļu kokus un krūmus. Šis dienas ziedi - orhidejas un visi eksotiskie augi.

 

Pēc TVNET

autors: sertificēts astrologs Sarmīte Millere, www.astrologija.lv

08. Jan 2010, 22:25

paldies!!!!
interesanti palasiit!!!