"Mazie vecīši"

"Mazie vecīši"

20. Apr 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzām no mums periodiski rodas jautājums: kāpēc mūsu bērni ir tik atšķirīgi rakstura ziņā? Vai astrologs pavisam maza bērniņa horoskopā redz, kāds viņam būs raksturs, un vai astrologam varētu būt ieteikumi par bērnu audzināšanu, atkarībā no Zodiaka zīmes, kas valda mazuļa horoskopā?

Jā, astrologs ir spējīgs atbildēt uz šiem jautājumiem jebkurai māmiņai, kura to visu vēlas zināt, ir iespējams pateikt, uz ko jāliek akcents konkrētā bērna audzināšanā, un ar kādām metodēm var panākt vislabākos rezultātus.

Šodien man gribētos pievērst vairāk uzmanības bērniem, kurus sauc par "maziem vecīšiem"

Tie ir bērni, kas ir vecumā no 3-4 gadiem, sāk izteikt dziļdomīgas prātulas, ko dažkārt ne katrs pieaugušais var noformulēt, lai arī ir jau patiešām pieaudzis cilvēks ar savu dzīves pieredzi. Pēc tam "mazie vecīši" izrāda bērniem neraksturīgo spēju mācīt un izrīkot savus tuviniekus (turklāt dara to pamācošā tonī), dziļdomīgi atbild uz vienkāršiem jautājumiem, nereti vecākus iedzen strupceļā bieži vien ar savu rīcību parāda mums, kā mums, vecākiem, jārūpējas par saviem tuviniekiem. 

Blakus tādam bērnam pieaugušie, kaut kādā ziņā, jūtas mazāk pieauguši. 

Astrologi par tādiem bērniņiem saka, ka tie ir vecās dvēselītes. Vecāku uzdevums - palīdzēt šiem bērniem nenoslēgties sevī pirms laika, lai nezaudētu bērnu dienu prieku. 

Vecāki  nereti tādiem bērniem nav autoritātes, bieži vien par autoritātēm kļūst vecmāmiņas, vectētiņi, tātad - vecāki cilvēki, tiek izvēlēti par draugiem. Ja tādu iespēju nav, bērns iegrimst savā, nepavisam ne bērnišķīgā zīmējumu un fantāziju pasaulē. 

Un tomēr, sarežģījumi ir tajā ziņā, ka vecāki bieži vien nepieņem bērnus tādus, kādi viņi ir, spiežot viņiem būt "bērnišķīgiem" bērniem un liekot nodarboties ar "bērnišķīgām" lietām. 

Patiesībā visi šie bērni ir potenciāli aktīvie mūsu sociuma dalībnieki, vienīgi, vai viņi par tādiem kļūs vai nekļūs, vistiešākajā ziņā ir atkarīgs no audzināšanas un vecākiem, tāpēc, ka šis trauslais potenciāls pildībā var tikt iznīcināts ar stingrām audzināšanas normām, jau pašos pirmssākumos. 

Kā saprast, ka jūsu  bērns ir tieši tāds?

Pirmkārt, svarīgu nozīmi tajā visā ieņem mēness stundas, kurās dzimis jūsu bērns. Ja Jūsu bērns dzimis laikā no 14. līdz 28.mēness dienai, tas arī ir dvēseles nobrieduma rādītājs, nobriedušas dvēseles dzimst pilnmēness pusē. 

Otrs rādītājs būs "augšējās" Zodiaka zīmes horoskopā - Svari, Skorpions, Strēlnieks, Ūdensvīrs un Zivis. Bet tas nav galīgais nosacījums. 

Var būt arī situācijas, kad jūsu mazulis ir Auns vai Vērsis, bet viņam ir daudz planētu pieminētajās Zodiaka zīmēs. Tad arī būs liela koncentrācija uz savu iekšējo pasauli un jūtām, bet ārējā pasaule būs atbilstoša mazulim. Uz tādiem bērniem nedrīkst izdarīt spiedienu, viņu ziņkārība par neparastām sfērām, tēmām ir jāapmierina, un vecākiem ir jārāda piemērs. Nebaidieties no sarežģītas informācijas, paplašinot viņu redzesloku, zināšanas!

Lūk, tāds ir jūsu uzdevums, mīļie vecāki! Veiksmi jums topošās aktīvās inteliģences audzināšanā! Un, kā vienmēr, priecāšos par jūsu komentāriem!

Ar cieņu,

astroloģe

Anželika Žuravska

Т.29942263