19.04 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Pastāstīšu Jums, kā pagatavot garšīgu, marinētu papriku.
Marinēta paprika. Nepieciešams:- 1 l ūdens- 2/3 glāzes cukura- 2 EK sāls- 3-4 EK eļļas- 1 glāze 9% etiķa- aptuveni 2kg paprikas (es lieku uz aci, nesveru)Katliņā ielej ūdeni, pieliek sāli, cukuru, eļļu un uzvāra. Tad pieber gabaliņos sagrieztu papriku un vāra apmēram 7 minūtes, tad pielej etiķi un izmaisa. Papriku liek izkarsētās burkās, kurās ir ieliktas 3-4 daiviņas ķiploku un virsū uzlej marinādi.
Aiztaisa ar izkarsētiem vāciņiem, burkas karsēt nevajag.
Ja paliek pāri marināde, pielieku vēl klāt papriku, pavāru 7 minūtes un pieleju 1/4 glāzes etiķa, un lieku burkās.
Lai izdodas un labi garšo!