Mani mazie darbiņi garajos ziemas vakaros...

Mani mazie darbiņi garajos ziemas vakaros...

11. Feb 2011, 11:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iesoļojot māmiņas godā, mēs gribot negribot atklājam sevī kādus sen snaudušus vai apslēptus talantus. Mūsu fantāzija un izdomā ir neizmērojami bagāta, lai katrus mūsu mazuļa svētkus mēs aizvadītu neatkārtojami. Mēs ņemamies un organizējam bērnam raudzības, vārdadienas, dzimumdienas, ziemassvētkus,u.c., ejam talkās, māmiņu pastaigās. Gatavojam, cenšamies to darīt radoši un ar izdomu. Tā es šo sarakstu varētu turpināt, besz tam mums vēl atlieka laika rokdarbiem... :)

 

Arī ar mani bija līdzīgi- ja līdz šim, par gatavošanu, kur nu vēl rokdarbiem vispār nebiju domājusi- tad jau gaidīdama savu meitiņu pati sāku adīt viņai pirmās zeķites.

 

Mazam bērnam ir krietni vieglāk kaut ko uzmeistarot. Un šis jautājums man ir īpaši aktuāls, jo esmu no nepacietīgajām... :) Bet mazajai viena vakara laikā varu uztamborēt peldkostīmu... :)

Kad piedzima maziņā ļoti vēlējos maiciņas ar interesantiem bērnam uzrakstiem. Vienu brīdi biju jau stingri nobriedusi pasūtīt, tad padomāju- man taču pašai ir iespējas izpauzties un nolēmu izšūt...

Bieži vien gadās veikalos uzskriet- vārda tiešākājā nozīme dzijas izpārdošanai,- nu tad gan, ļauju vaļu savai fantāzijai...

Šie ir daži no maniem pēdējim veikumiem.

Esmu liela improvizētāja- visā un gala rezultats bieži atšķiras no manis iztēlotā. :)

 

Nu jā, arī gatavošana man tagad ir īpaša māksla... bet par to jau citā reizē, jo esmu no tām, kas gatavojot pirmkārt improvizē, otrkārt nevienu reizi neesmu nofotagrāfējusi- un kad par to atceros- tad jau puse ir apēsta- bet ja jau recepti iesūta- tad ir jābūt tā smalki- no sākuma līdz pašai maltītei... :)

 

Iesūti savus rokdarbiņus šeit!