Māmiņu klubs TV3  „Māmiņu pavasara skaistuma kūre”

Māmiņu klubs TV3 „Māmiņu pavasara skaistuma kūre”

11. Dec 2011, 13:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TV3 raidījums “Māmiņu Klubs” 6. februārī aizsāk jaunu projektu „Māmiņu pavasara skaistuma kūre", kura laikā sešas apņēmīgas māmiņas kopā ar pieredzējušu ekspertu komandu izaicinās savas spējas un apņēmību, lai pavasari sagaidītu lieliskā formā. Projekta dalībnieču panākumiem skatītāji varēs sekot līdzi katru otro svētdienas rītu plkst. 8:50 TV3 raidījumā „Māmiņu klubs”.

 

Māmiņas tievēs, vingros, veidos stilu un sakārtos iekšējo pasauli!

 

Māmiņu pavasara skaistuma kūres ietvaros māmiņas divas reizes nedēļā dosies uz treniņiem sporta klubā „Vivido Gym” treneres Evas Puriņas vadībā. Tāpat divas reizes nedēļā dalībnieces nodarbosies ar fiziskām aktivitātēm Māmiņu kluba mājīgajās telpās kopā ar fizioterapeiti Kristīni Baranovu. Par pareizu un sabalansētu ēdienkarti projekta laikā rūpēsies uztura speciāliste Inese Siksna, savukārt noderīgus padomus ceļā uz mērķu sasniegšanu sniegs profesionāls koučs Inta Santa un stiliste Kristīne Pridanova.

 

No 6. Februāra katru otro svētdienas rītu Māmiņu Kluba TV raidījums aicina sekot līdzi dalībnieču panākumiem un speciālistu noderīgajos ieteikumos smelties iedvesmu arī sev.

 

Sekot līdzi projektam varēs arī portālā maminuklubs.lv, kurā tiks publicēti projekta dalībnieču video blogi, speciālistu padomi un komentāri, lai ikviena jaunā māmiņa varētu iedvesmoties un sagaidīt pavasari skaistāka.

 

Stiliste Kristīne Pridanova

 

Uztura speciāliste Inese Siksna

 

Fizioterapeite Kristīne Baranova

 

Trenere Eva Puriņa

 

 „Jaunā projekta mērķis ir iedvesmot jaunās māmiņas izaicināt pašām sevi un kopā sasniegt mērķus. Lai tas izdotos, svarīgi saprast, ka formas atgūšana pēc bērniņa piedzimšanas nav nesasniedzams mērķis. Viss ir iespējams, ja vien māmiņai pietiek motivācijas, apņēmības un mērķtiecības. Svarīga nianse ir arī ticība sev un pozitīva attieksme pret lietām un pirmām kārtām -pašām pret sevi,” ir pārliecināta raidījuma vadītāja Santa Didžus.

 

Foto: Māris Lapiņš

 

1


Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym