Lielā apbalvošanas ceremonija var sākties!

Lielā apbalvošanas ceremonija var sākties!

09. Feb 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Herkuless lielais māmiņu recepšu konkurss ir beidzies, bet nu ir jāsāk apbalvošanas ceremonija! Jūs taču arī degat nepacietībā, lai uzzinātu, kuras būs tās receptes, kas ieguvušas tik lielu atzinību, ka ir pelnījušas atrasties uz Herkuless graudaugu pārslu iepakojumiem?

Kamēr Māmiņu Kluba mājīgajās telpās noris īsta apbalvošanas ceremonija, ļausim izbaudīt arī Jums tādu kā virtuālo apbalvošanas ceremoniju! 

Konkursā piedalījās daudz zinošu, gādīgu, interesantu māmiņu, kas ne tikai labi prot darīt savu sirds aicinājumu - audzināt bērnus ar pilnu atdevi, bet prot arī lieliski gatavot ēst saviem mīļajiem. Un, mēs taču zinām, ka arī mīlestība, savā ziņā "iet caur vēderu"! 

Mīļās, visas, kas piedalījās konkursā, lasiet - Jūs katra esiet fantastiska sieviete, fantastiska ēst gatavotāja, ko pierādīja lielais iesūtīto recepšu skaits! Un vislielākā atzinība, patiesībā, bija redzama vēlāk, kad daudzas citas māmiņas atzina, ka tieši Jūs - visas recepšu iesūtītājas, esat iedvesmojušas uz kaut kā jauna, interesanta, vēl nebijuša pagatavošanu! Iedvesmot citus  - tā ir patiesi liela balva!

Bet nu par tām cita veida balvām runājot, sāksim apbalvošanu kā tādā īstā ceremonijā! 

Mūzikai skanot, balss mikrofonā nopietnā, bet lepnā, svinīgā tonī sāk skaitīt:

 

Kategorijā „Herkuless” pilngraudu auzu pārslas ar recepti "Mans veselīgais dienas sākums ar Herkuless!" balvu un savu vietu uz "Herkuless" pilngraudu auzu pārslu iepakojumiem iegūst Lana (Māmiņu klubs)!

 

Kategorijā „Herkuless” ātri vārāmās auzu pārslas ar recepti "Veselīgie našķi" balvu un savu vietu uz "Herkuless" ātri vārāmo auzu pārslu iepakojumiem iegūst Ljoninamama (Mamin klub)!

 

Kategorijā „Herkuless” 5 graudu pārslas ar recepti "Silta maizīte sliņķu brīvdienu brokastīm!" balvu un savu vietu uz "Herkuless" 5 graudu pārslu iepakojumiem iegūst Pece (Sieviešu klubs)!

 

Kategorijā „Herkuless” miežu pārslas ar recepti "Miežu pārslu, dārzeņu pankūkas" balvu un savu vietu uz "Herkuless" miežu pārslu iepakojumiem iegūst Taschinka (Māmiņu klubs)!

 

Kategorijā „Herkuless” kviešu pārslas ar recepti "Kviešu pārslu olu kultenis" balvu un savu vietu uz "Herkuless" kviešu pārslu iepakojumiem iegūst Taschinka (Māmiņu klubs)!

 

Kategorijā „Herkuless” rīsu pārslas ar recepti "Rīsu pārslu, biezpiena plācenīši" balvu un savu vietu uz "Herkuless" rīsu pārslu iepakojumiem iegūst Taschinka (Māmiņu klubs)!

Kategorijā „Herkuless” griķu pārslas ar recepti "Griķu sacepums" balvu un savu vietu uz "Herkuless" griķu pārslu iepakojumiem iegūst Ljoninamama (Mamin klub)!

Kategorijā „Herkuless” auzu pārslas ar kviešu klijām ar recepti "Siera, auzu pārslu cepumi" balvu un savu vietu uz "Herkuless" auzu pārslu ar kviešu klijām iepakojumiem iegūst Taschinka (Māmiņu klubs)!

Kategorijā „Herkuless” rudzu pārslas ar recepti "Rudzu pārslu maizīte steidzīgajiem" balvu un savu vietu uz "Herkuless" rudzu pārslu iepakojumiem iegūst Lauritta123 (Māmiņu klubs)!

 

Un tas vēl nav viss, katra no šīm - deviņām laimīgajām, saņem abonementu sievišķīgam žurnālam pēc izvēles, kā arī dāvanu grozu no Rīgas Dzirnavnieka un Herkuless!

 

Liels, liels paldies visām, kas ieguldīja darbu, iesūtot mums savas gardo graudaugu ēdienu receptes!

Esiet arī turpmāk tikpat feinas māmiņas un interesantas, radošas sievietes!

 

Pam-param-param- kā jau solīts, pasākuma laikā arī izlozējam PĀRSTEIGUMA balvas ieguvēju, kas saņem romantiskas vakariņas divatā restorānā! Kas to iegūst?

To uzzināsi, ja ienāksi portālā plkst.13:00!

 



09. Feb 2012, 22:51

luk musu maminas http://ltvzinas.lv/?n=video&id=6442

maijbite maijbite 09. Feb 2012, 20:12

Sveiciens visām māmiņām, kuras ieguva iespēju tikt uz Herkuless pārslu paciņām! 😀 Malaces! 😉

taschinka taschinka 09. Feb 2012, 16:30

Esmu mājās.
Paldies par iespēju būt pie Jums klātienē!

Runājot par receptēm,neviena mana recepte nebūs atrodama nekur,jo es ņemu vai nu ideju,vai arī izmainu visu,vai izdomāju pati.
Jo tad,kad gatavo bieži un zin kas ar ko labi garšo,kas ar ko sader,tad vienkārši ir izdomāt pašam savas receptes.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 09. Feb 2012, 13:40

Apsveicu 😀

09. Feb 2012, 12:07

Nu mana recepte, piemēram, bija tīrais manis izgudrojums😀 Sveiciens visām pārējām meitenēm😀 UH Natālijai būs pārslu rezerves uz ilgu laiku😀

09. Feb 2012, 12:02

APSVEICU VISAS MAMINAS 🎉 🎉 🎉 🌷 🌷 🌷 🌷 👍 👍