Gribas lazanju,bet mājās nav makaronu? Māmiņa Ilze Lipska tūlīt parādīs, kā pagatavot gardu jo gardu lazanju bez makaroniem!
Nepieciešams:
Pankūkām:
Ola, milti un ūdens, un šķipsniņa sāls
Pildījumam:
Gaļa, sīpoli, tomāti, paprika, marinētas sviesta pupiņas, tomātu mērce, siers un garšvielas
Pagatavošana:
{pic:4}
Vispirms jāsāk ar pankūku cepšanu. Sajaucam pankūku mīklu, un izcepjam pankūkas.
Daudzums atkarīgs no tā, cik lielā pannā sacepumu taisīsim, man vienai kārtai vajadzēja 6 pankūkas, tātad minimums = 6 reiz 3 = 18 pankūkas.
{pic:1}
Tālāk apcepjam sīpolu un papriku.
{pic:2}
Liekam klāt malto gaļu.
{pic:3}
Garšvielas, tomātu mērci.
{pic:5}
Pannā klājam pankūkas.
{pic:6}
Liekam virsū pusi no gaļas.
{pic:7}
Sakārtoju sviesta pupiņas.
{pic:8}
Un klāju pāri pankūkas.
{pic:9}
Tad lieku pārējo gaļu.
{pic:10}
Saliekam tomātus.
{pic:11}
Pārrīvējam nedaudz sieru.
{pic:12}
Un klājam pāri pankūkas.
{pic:13}
Virskārtu pārsmērējam ar tomātu mērci.
{pic:14}
Pārrīvējam sieru. Un liekam cepeškrāsnī uz pusstundu.
{pic:15}
Jāēd, kamēr silts! :)
MMMM, lai labi garšo! :)
njammmm, tik laba receptīte!!!!
😀😀😀
Ļoti garšīi.siekalas saskrēja mutē😀
man tieši šādu lazanju nesen draudzene ieteica😀
Garšīīīīīīīīīīīgi!