Māmiņa Anna Kovaļčuka nāk ar savām jaunām receptēm. Šodien pusdienās kārdinoši pildītie baklažāni!
Vajadzēs:
-baklažānu
-1 tomātu
-0.200 gr šampinjonu
-0.100.gr. siera
-3 olas
-6.ēd k milti
-eļļas
-rīvmaizi
Pagatavošana:
{pic:1}
Baklažānu sagriež gareniski, pārkaisa ar sāli un pipariem, atstāj uz 10 minūtēm, lai ievelkas.
{pic:2}
Panējam miltos.
{pic:3}
Cepam karstā eļļā.
{pic:4}
Nosusina uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
Pildījums.
{pic:5}
Sagriežu tomātu bez mīkstās daļas, lai nav pārāk slapja masa. Pierīvēju sieru un ceptus šampinjonus.
{pic:6}
Pildījumu liekam uz baklažāna platākās daļas.
{pic:7}
Otru galu pārliekam pāri.
{pic:8}
Panēju miltos un olās(3 olas un 3.ēdamkarottes milti).
{pic:9}
Tad rīvmaizē(var ar kociņiem saspraust malas, lai ir drošāk, ka neizkritīs pildījums, bet man sanāca tāpat).
{pic:10}
Liekam cepties karstā eļļā. Lai vieglāk ielikt karstajā eļļā, var uzlikt uz lielās karotes.
{pic:11}
Gatavs. Šādus baklažānus var ēst ar jebkuru mērcīti un kā piedevu var novārīt kartupeļus.
Anna Kovalčuka
baklažānu garšo bet ne ta laui bieži ēst,bet kad sataisīju šitā nu tiešām sanāca intresanti😀uzreiz pat nevar pateikt ka tas ir baklažāns😀
Droši vien, ka garšīgi, bet priekš manis par sarežģītu (biedē tā 2 X fritēšana)