Konkurss TIKAI Sieviešu Kluba nodarbību apmeklētājām oktobrī

Konkurss TIKAI Sieviešu Kluba nodarbību apmeklētājām oktobrī

23. Jul 2012, 14:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piesakies uz kādu no oktobra kursiem, semināriem un individuālajām konsultācijām Sieviešu Klubā, aizej uz izvēlēto nodarbību, piereģistrējies konkursā un iespējams tieši tev dāvināsim kādu no KILOGRAMĪGAJIEM profesionālās kosmētikas Norden Cosmetics ķermeņa pīlingiem, kuru cena pārdošanā ir 30 lati.

 

Kas jādara, lai piedalītos Sieviešu Kluba konkursā?

 

Uzdevums gaužām vienkāršs! Jāpiereģistrējas uz kādu no Sieviešu Kluba semināriem, nodarbībām vai individuālajām konsultācijām, kas notiek oktobrī. Uz šo nodarbību arī ir jāatnāk un tad tev būs iespēja piereģistrēt savu dalību lielajā - sievišķīgajā Sieviešu Kluba oktobra konkursā! 

 

Oktobrī būs DIVAS uzvarētājas, kurām dāvināsim Latvijā ražotās profesionālās kosmētikas Norden Cosmetic ķermeņa pīlingus kilogramīgā iepakojumā. Varēsi skrubēties uz nebēdu! Protams, gaidīsim arī tavu atsauksmi, kā tev patīk šis ķermeņa pīlings! Šobrīd ar to speciālisti strādā dažādās Latvijas SPA klīnikās, bet tikai Sieviešu Kluba lasītājām tas ir pieejams mājas lietošanai. Izdevīgi, vai ne?

 

Pirmo konkursa uzvarētāju izziņosim jau oktobra vidū - 17. oktobrī! Pasteidzies! Pirmajiem vienmēr ir lielākas iespējas uzvarēt. 

 

Prieks būt kopā! Sieviešu Klubā vari ne tikai izklaidēties, lasīt interesantus rakstus, bet arī apmeklēt vērtīgus kursus, seminārus un individuālās konsultācijas, kā arī saņemt ekskluzīvas dāvanas! Izmanto šo brīnišķīgo iespēju!

 

LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ, IZPĒTI, UZ KURU SEMINĀRU VĒLIES IERASTIES (SPIED ŠEIT) UN NĀC CIEMOS!

 

Sieviešu Klubā šis konkurss notiek sadarbībā ar Norden Cosmetics un interneta veikalu www.ekokosmetika.lv

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 


Tu esi gatava piedalīties šajā konkursā? Ko tu zini par Latvijā ražoto Norden Cosmetics?