Kļūsti par Sieviešu Kluba reportieri un laimē lielisku balvu - fotokursus!

Kļūsti par Sieviešu Kluba reportieri un laimē lielisku balvu - fotokursus!

26. Feb 2011, 15:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kļūsti par Sieviešu Kluba reportieri! 

 

Izlasīji kādu interesantu grāmatu, kuru gribētu ieteikt citiem? Apmeklēji kādu teātra izrādi? Vai biji uz kādu pasākumu, izstādi, interesantu apskates objektu, varbūt saorganizēji meiteņu vakaru, un lieliski pavadījāt laiku? Bet varbūt nesen biji kādā ceļojumā? Vai izmēģināji kādu jaunu recepti un rezultāts bija tik pasakains, ka pūra lādē to nedrīkst turēt, ir jālaiž tautās?  Bet varbūt noticis kaut kas tāds, kas Tevi šokēja, un par to vairs nevari klusēt? Vārdu sakot - temats - DZĪVE, ierobežojumi nepastāv.

 

Pastāsti - fotogrāfē, apraksti, esi aktīva un iesūti savu reportāžu par to, kas ir noticis Tavā dzīvē. Iedvesmo citas sievietes un iesūti savu stāstu šeit!

 

Konkurss ilgst no 17. maija līdz 14. jūnijam


Balva ir ļoti kārdinoša! 

 

Iespēja apmeklēt foto kursus FotoAkadēmijā 135 Ls vērtībā. 

 

Foto kursi pašā Rīgas centrā. Šie fotografēšanas kursi ir radīti tiem, kuriem nepietiek ar draugu padomiem un interneta resursiem, un kuri fotogrāfijas pasaulē nevēlas palikt amatieri. Latvijā šī ir unikāla telpa, kur labākie foto meistari piedāvā skatīt pasauli caur savas fotokameras objektīvu. 

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Profesionāli fotogrāfi palīdzēs Jums apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot Jums iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklās savus meistarības noslēpumus, novērtēs Jūsu darbus un ieteiks, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē.   

Vairāk skaties www.fotoakademija.lv

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 18. May 2010, 08:24

Joli, šis konkurss ir Sieviešu Kluba konkurss,kurā vari piedalīties, iesūtot zinu seit: http://www.sieviesuklubs.lv/iesutit-zinu

17. May 2010, 21:52

kā notiek piedalīšanās? sūtu savu stāstu un foto vnk no sava e-pasta uz maminuklubs.lv kontakte-pastu?