Klepus ārstēšanai- Isla pastilas!

Klepus ārstēšanai- Isla pastilas!

11. Dec 2011, 15:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī  es  vēlējos padalīties pieredzē par Islandes ķērpju pastilām un pastāstīt, kā mēs ārstējam kakla sāpes.

 

Es pati Islandes ķērpi lietoju 4 gadus un esmu ļoti apmierināta laikā, kad man ir problēmas ar kakla sāpēm un kairināšanu.

 

Vēl man palīdz šīs pastilas, kad man ir  problēmas ar kakla aizsmakumu. Tas man ir  visai bieži laika apstākļu maiņā un caurvēja esot. Šī problēma man ir  tāpēc, ka papildus  man ir vienā pusē vairogdziedzera paplašinājums.. Tad man vienmēr palīdz  no ārsta ieteikumiem  šis Islanddes  ķērpis.

 

Citreiz aizbraucot uz laukiem es sastopos ar sauso gaisu, tad man kakls atkal ir  nedaudz cietējs un talkā man pa rokai somiņā ir  Islanddes ķērpis.

 

Retos gadījumos lietoju arī tad, kad man ir deguna problēmas un apgrūtināta elpošana, bet ar šo problēmu es mēģinu tikt ātri galā....

 

Man ļoti patīk Islandes ķērpja patīkamā garša un maigums, ko tā sniedz.Šīs sūkājamās tabletes es pat lietoju, kad  biju stāvokli un tas bija mans  vienīgais palīgs..Pat ir tagad reizes, kad dodu savai mazai  meitiņai un  varu teikt, tas  ir  mūsu  glābiņš cīņā ar kakla sāpēm..

 

PASTĀSTI, KĀ TAVĀ ĢIMENĒ ĀRSTĒ KLEPU UN LAIMĒ ISLA PASTILAS!

 

 

Sūkājamās pastilas ar Islandes ķērpi. Atvieglo aizsmakumu un kņudēšanu kaklā.

 

Isla komponenti pārklāj un nomierina skairinātas rīkles gļotādu kā balzāms.Šādā veidā gļotādas tiek pasargātas arī no turpmākiem kairinājumiem un tās var ātrāk atjaunoties kopā ar patīkamo sūkājamo tablešu efktu. Isla-Moos ir piemērots sekojošām elpošanas ceļu sūdzībām:

 

-kņudošai rīklei un aizsmakumam

-sevišķi noslogotām balss saitēm (dziedātājiem, skolotājiem)

-sauss gaiss

- apgrūtināta elpošana caur degunu

 

Lietošana: Ļaujiet 1-2 Isla sūkājamām tabletēm izkust mutē vairāks reizes dienā.