Kas notiek debesīs no 9.decembra un līdz 30.janvārim

Kas notiek debesīs no 9.decembra un līdz 30.janvārim

17. Oct 2011, 10:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lūk, esam sagaidījuši šo brīdi – Merkūrs atkal iesāka debesīs savu ačgārno kustību. Astroloģijā šādu kustību sauc par retrogrādu, kura vienmēr un bez izņēmumiem atnes veselu lērumu ar sīkām un negaidītām nepatikšanām. Par to arī parunāsim sīkāk.

 

Merkūrs ir mūsu katra horoskopa neatņemama sastāvdaļa, kura simboliski atbild par prātu, domāšanu, komunikāciju, sakariem, saskarsmi, transportu un jebkāda veida kontaktiem ar ārējo pasauli. Retrogrāda laikā viss, kas ir saistīts ar augstāk uzskaitīto, parasti kļūst izkliedēts, rodas dažādas neskaidrības un apjukumi.


Ārēji viss var izpausties kā uzmanības un koncentrēšanās spējas pazemināšanās, kļūdu skaita palielināšanās (bieži vien dīvainu un neizskaidrojamu), ne no kurienes radušies konflikti uz līdzenas vietas, biroja tehnikas, transporta, sakaru līdzekļu neizskaidrojami „gļuki” un bojājumi.

 

Grūti savlaicīgi izdarīt nozīmētās lietas, neizdodas sameklēt (sazvanīt) nepieciešamos cilvekus, ne par ko neizdodas līdz galam vienoties. Nopirktais šajā periodā, īpaši biroja tehnika vai autotransports, izrādās nevietā vai pēc tam noskaidrojas, ka tas nav tāds, kā tika domāts, vai galīgi salūzt.


Šoreiz planēta kustās Mežāža zīmē (bet, piemēram, pavasarī, kad bija vulkāna izvirdums Islandē, kura dēļ uz ilgu laiku tika apturēta gaisa kustība, Merkūrs atradās Vērša zīmē, kurš astroloģijā simbolizē tieši dabas resursus, piemēram, vulkānu). Tātad, šoreiz nepatikšanas no Merkūra pirmkārt jāsagaida dabas kataklizmu dēļ, kuras radīs sastrēgumus. Neskaidrības var rasties arī valsts aparātā, jau iepriekš pieņemtu lēmumu un likumprojektu jautājumos.

 

Šajā sakarā būtiski ir tas, ka Merkūra retrogrādās fāzes sākums Mežāža zīmē sakrīta ar bagātīgu snigšanu un, atbilstoši, ar sniegā ieraktām un buksējošām mašīnām, sastrēgumiem, traucētiem sakariem, respektīvi arī kavētiem darbiem.

 

Tātad, periodā no 09.decembra līdz 30.decembrim ieteicams vērsties CSDD tikai atkārtoti.

 

Ak, jā – ar lielu iespējamību var uzliesmot kāds neliels, bet tomēr streiks vai demonstrācija, piemēram, pārtikas produktu ražotāju vai zemnieku vidū.



Kas parasti notiek Merkūra retrogrāda laikā?



Parasti mēs kavējam liela sastrēgumu un avāriju skaita dēļ. Tāpēc labāk iziet uz tikšanām vai uz darbu ar laika rezervi, nevis pēdējā brīdī. Transports pārstāj sekot kustības grafikam (tai skaitā arī gaisa transports).



Ko šajā laikā darīt nedrīkst:



1. Sākt jaunas mācības, jo jaunas zināšanas, kas iegūtas Merkūra retrogrāda periodā, ir grūti iegaumējamas un viss drīzāk dzīvē nebūs pielietojamas. Labāk iegaumē pēc retrogrāda  fāzes beigām, tādēļ lekcijas būtu ieteicams ierakstīt uz diktofona.

2. Pārvākties, iznomāt vai nomāt telpas, veikt apmaiņu, jo iespējami izdevumi, māņi un šķēršļi.

3. Pirkt datorus, televizorus, radio un citu tehniku, kā arī automobiļus un citus pārvietošanas līdzekļus – obligāti būs slēpti defekti, kuri atklāsies vēlāk.

4. Sūtīt pa pastu vērtīgas vēstules, dokumentus vai bandroles, jo tās var ne tikai aizkavēties, bet arī nozust pavisam.

5. Iekārtoties patstāvīgā jaunā darbā.

6. Reģistrēt savu uzņēmumu.

7. Aizdot un aizņemties naudu, jo vēlāk jūs varat to nesaņemt atpakaļ.

8. Uzsākt jaunās attiecības, jo tās nebūs ilgstošas un diez vai pāries nopietnās savstarpējās attiecībās.

9. Doties braucienos (atvaļinājumā), jo tos var pavadīt pārsteigumi, kavējumi, šķēršļi.

10. Parakstīt dokumentus, līgumus, vērtspapīrus, jo tur var būt nepilnības un kļūdas (drukas kļūdas).



Ko šajā laikā darīt DRĪKST:



1. Iekārtoties sezonas vai pagaidu darbā.

2. Sakārtot vecas lietas, pabeigt un savilkt visas „astes”.

3. Aizvietot kādu amatā (ja kāds uz doto brīdi ir atvaļinājumā).

4. Rakstīt iesniegumus par aiziešanu no darba.

5. Rediģēt iepriekš iesākto, pārrakstīt, pārskatīt un pārbaudīt vecos dokumentus.

7. Nodarboties ar iepriekš iesākto lietu pabeigšanu.

8. Atjaunot vecās pazīšanās (piezvanīt kādam, kuram sen gribējāt piezvanīt, bet nekādi nesanāca).

9. Labs laiks psihoanalītiķa vai psihoterapeita apmeklēšanai.


Astrologs

Anželika Žuravska