Kādas dāvanas vari laimēt Mājsaimnieču olimpiādē?

Kādas dāvanas vari laimēt Mājsaimnieču olimpiādē?

17. Feb 2012, 11:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizraujošajā sacensībā Mājsaimnieču olimpiāde 2012, kas notiks jau 25.februārī, tev būs iespēja ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī saņemt vērtīgus, lielākus un mazākus laimestus. Iepazīsti balvu fondu!

Lielā balva

Mājsaimnieču olimpiādes galvenā balva ir īpaši energoefektīvā veļas mašīna Electrolux EWF127540W A+++.

Vairāk par balvu uzzini šeit! 


Kas jādara, lai pretendētu uz šo balvu?

25.februārī no pulksten 11.00 t/c Spice Home 2.stāvā tev ir jāpiedalās visās Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās, par katru paveiktu uzdevumu speciālā lapiņā jāsaņem zīmodziņš un jānodod ieskaites lapiņas pasākuma organizatoriem.

Pēc tam no visu dalībnieču ieskaites lapiņām tiks izlozēta viena laimīgā, kuras īpašniece balvā saņems veļas mašīnu!

Visām dalībniecēm

Visas Mājsaimnieču olimpiādes dalībnieces saņems sulīgas balvas no Gutta, praktiskas dāvaniņas no Kleenex, kā arī prieka un mierinājuma balviņas no Latvijā lielākā mājlietu preču veikala t/c Spice Home.

Kas jādara, lai saņemtu šīs balvas?

25.februārī no pulksten 11.00 t/c Spice Home 2.stāvā tev ir jāpiedalās visās Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās.

Mājsaimnieču olimpiādei piesakies šeit! 

Individuālās balvas

  • Jau tagad tev ir iespēja piedalīties Sieviešu Kluba stāstu konkursā „kāda ir 21.gadsimta mājsaimniece?” un ar citām Sieviešu Kluba dāmām sacensties par praktisku dāvanu no trauku un virtuves piederumu veikalu Rito – pannu ar Ballarini Keravis WhiteStone pārklājumu.

Kas jādara, lai pretendētu uz šo balvu?

Līdz 24.februārim tev Sieviešu Klubam jāiesūta stāsts, kurā esi pastāstījusi, kāda esi tu – 21.gadsimta mājsaimniece. Uzvarētāju paziņosim pasākuma laikā.

Vairāk par konkursu uzzini šeit! 

  • Vēl ikvienai Mājsaimnieču olimpiādes dalībniecei būs iespēja sacensties par divām stila balvām: t/c Spice dāvanu karti 50 latu vērtībā sievišķīgiem un praktiskiem pirkumiem tirdzniecības centrā un iekārojamu zeķu komplektu no SocBox zeķu veikala.

Kas jādara, lai pretendētu uz šīm balvām?

Lai tiktu pie titula Stila odziņa un saņemtu t/c Spice dāvanu karti 50 latu vērtībā vai arī, lai tiktu pie titula Mis Sieviešu Kluba simpātija un saņemtu komplektu no SocBox zeķu veikala, tev ir jāievēro Dress Code!

Tātad Mājsaimnieču olimpiādē jāierodas apģērbā, kādu uzskati, kas visvairāk raksturo mūsdienu mājsaimnieci. Tas var būt 50.-to, 60.-to gadu stila apģērbs vai arī apģērbs, iedvesmojoties no jaunāko seriālu varoņiem. Esi radoša!

Vairāk par pasākuma Dress Code uzzini šeit! 

Grupas balvas

Arī katrai Mājsaimnieču olimpiādes dalībnieču komandai, kuru veidos vismaz piecu draudzeņu liela grupa, būs iespēja sacensties par pārsteiguma balvām – Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā” katrai komandas dāmai.

Kas jādara, lai pretendētu uz šīm balvām?

Mājsaimnieču olimpiādē tev jāierodas kopā ar vismaz piecām draudzenēm (tevi pašu ieskaitot) un jums kopīgi jāpiedalās visās Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās.

Atraktīvāko draudzeņu kompāniju izvēlēsim un apbalvosim pasākuma dienā.

Vairāk par draudzeņu komandu veidošanu uzzini šeit!

Piesakies pati un piesaki savas draudzenes Mājsaimnieču olimpiādei šeit!

Ar Mājsaimnieču Olimpiādes programmu vari iepazīties šeit>> Tiekamies 25. februārī!


Līva Zaksa, www.sieviesuklubs.lv