Alternative content

Kā Tu plāno savas ģimenes budžetu? Piesakies ģimenes maciņam!

09. Nov 2010, 15:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpmāk Māmiņu Klubā katru mēnesi kāda ģimene plānos savus izdevums, mēs viņiem sekosim līdzi, lai uzzinātu kādu taupīšanas noslēpumu un atklātu, kur paliek nauda!

 

Ja arī tava ģimene rūpīgi seko līdzi ikmēneša izdevumiem un ir sanācis atklāt veidus kā ietaupīt, padalies ar mums savos padomos un piedalies ģimenes maciņa pildīšanā. Sūti savu pieteikumu, aprakstot kā tava ģimene plāno izdevumus, Māmiņu Kluba redakcijai kristine@maminuklubs.lv!

 

Ja mēs izvēlēsimies tavu ģimenes stāstu iemūžināt sižetā vai publicēt Māmiņu Kluba mājas lapā, saņemsi savas ģimenes finanšu pārskatu eksperta vērtējumā, kā arī dāvanas no SEB Bankas un Māmiņu Kluba!

 

Jau nākamajā raidījumā tiksimies ar ģimeni, kura meklējot veidus kā ietaupīt ir mainījusi dzīves vietu, jo tā ir bijis izdevīgāk.

14. Feb 2010, 19:00

Es cītīgi sastādu ģimenes budžeta plāniņu, lai lieki neko netērētu.....
Tagad būs vēl ciešāk jāseko līdzi, kur tērējam naudiņu, jo pēc bērniņa kopšanas atvaļinājuma man darbs vairs nav - štatu samazināšana... Ir pierasts nopirkt to, ko īstenībā nevajag....it īpaši pa svētkiem....😀😀😀

14. Feb 2010, 11:42

mēs arī cenšamies baigi lieki netērēties,bet beigās nesaprotu kur paliek vis nauda!!Bet pagaidām vel izvelkam normāli!

vikkuks vikkuks 14. Feb 2010, 11:26

jau labu laiku taupam un planojam naudas plusmu. Reizem nedelas nogale nakas pateikt stop, lai ieklautos sev nostrausta budzeta planaa 😀