Kā notiek e-studijas? Tikai 7 soļi un diploms kabatā!

Kā notiek e-studijas? Tikai 7 soļi un diploms kabatā!

31. Jan 2012, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tālmācības studiju iespēja tev nodrošina izglītību iegūt ērti, efektīvi un ar komfortu. Esam apkopojušas e-studiju procesu pa punktiem. Izpēti un piesakies!

 

1.solis: Ienāc mūsu mājas lapā www.bvk.lv un rūpīgi izpēti un izvēlies kādu no piedāvātajām 7 studiju programmām www.bvk.lv/lv/talmacibas-studijas. Vai atnāc pie mums ciemos uz Alberta ielu 13, jo mūsu studiju atbalsta centra speciālisti ir tādi kādus neatradīsiet nekur citur. Mēs Tevi laipni sagaidīsim un atbildēsim uz visiem Tev interesējošiem jautājumiem.

 

2.solis: Reģistrējies ar interneta starpniecību aizpildot elektronisko pieteikuma anketu un iesūtot nepieciešamo dokumentu kopijas un bildes. To, protams, vari arī izdarīt klātienē Biznesa vadības koledžā, studiju centra speciālista pavadībā.

 

3.solis: Pirms (katra) studiju semestra sākuma Tev tiks izsūtīti nepieciešamie studiju priekšmetu materiāli. Proti, studiju grāmatas, studiju grafiks, pieejas paroles savam e-studiju profilam Biznesa vadības koledžas mājas lapā. Tajā Tu varēsi ērti sekot līdzi savam studiju procesam, savām atzīmēm, lejupielādēt mācību materiālus un izmantot audio un video lekcijas savam mācību procesam.

 

4.solis: Katra mācību priekšmeta izskaņā noteiktā dienā tiks izsūtīts pārbaudes darbs vai eksāmens, kuru noteiktā termiņā jāiesūta aizpildītu. Šādi tev tiks sūtīti visi pārbaudes darbi katra priekšmeta apguves noslēgumā. Šādi soli pa solim tiks apgūti visi priekšmeti, kuri iekļauti 5 studiju semestros. Šādi 2,5 gados Tu rūpīgi apgūsi visu izvēlētās programmas vielu.

 

5.solis: Savā izvēlētajā programmā Tev būs jāiziet prakse. Visbiežāk studenti praksi izvēlas iet savā darba vietā apvienojot to ar jauniegūtajām zināšanām. Pēc tam Tev būs jāsagatavo prakses atskaite, kas jāiesniedz studiju daļā. To tu vari izdarīt iesūtot atskaiti pa pastu vai iesniedzot klātienē. Ja tava prakses atskaite ir izstrādāta ievērojot noteiktos kritērijus un ir docētāju apstiprināta, Tu tiec tālāk...ja nē, tad vēl mazliet pacietības, atskaites uzlabošanai.

 

6.soli: Tad klāt kvalifikācijas darba izstrāde. Tev jāizvēlas kāds aktuāls jautājums vai problēma savas izvēlētās programmas ietvaros, jāizpēta šī problēma un pētījums jāatspoguļo savā darbā. Cieši sadarbojoties ar savu izvēlēto docētāju jeb darba vadītāju, konsultējoties un ņemot vērā viņa ieteikumus šī darba izstrādē Tu izstrādāsi kvalifikācijas darbu. Ierodoties Biznesa vadības koledžas studiju daļā Tu iesniegsi savu izstrādāto kvalifikācijas darbu un pēcāk prezentēsi un aizstāvēsi to docētāju komisijai.

 

7.solis:Urrā, klāt izlaidums! Melngalvja nama telpās, svinīgā ceremonijā saņemsi Biznesa vadības koledžas augstākās profesionālās izglītības diplomu. Svētku sajūta, prieks, ģimenes, radu un draugu apsveikumi un galvenais godam nopelnītais diploms beidzot būs kabatā.

 

Lūk, tikai 7 soļi, izmantojot e-studiju formu, tikai 2,5 gados un Tu vari iegūt augstāko izglītību un saņemt diplomu.

 

Ienāc un uzzini vairāk www.bvk.lv

 


 Vairāk par ziemas uzņemšanu BVK lasi šeit>>